הסקרנות אוכלת

Wrecker

New member
הסקרנות אוכלת

אני לא אחד שסקרן בד"כ יותר מידי.. אבל יש לי שכן שכל פעם שאני רואה אותו קובץ לי "גיי" בראש, עכשיו זה לא שהוא מוחצן במיוחד
או משהו אבל אני לא יודע, מאז אני מחפש כל פעם סממנים, ובכלל סטרייטים בד"כ לא מסתכלים יותר מידי ואיתו אני רואה שהוא כן מחזיר מבטים, מוזר.
בכל מקרה היום ראיתי אותו עולה לרכב עם מישהו ושניהם הסתכלו לכיוון שלי קצת, מעניין - קרוב משפחה? או אולי מישהו שהכיר חח
אין לי מושג למה אני כלכך סקרן זה לא שאני מעוניין בו (אני תפוס) זה כאילו אני רק מחפש את האישור של "כן הוא גיי" ואז אני אעזוב את זה ואשכח מזה ...

זה או טבעי או סימן

טבעי שמשהו לפתע מושך את תשומת הלב וחופר בך עד שאתה מפענח אותו. כיוון שאתה הומו, משהו כמו חשד שמישהו נוסף גם הומו, זה טבעי.
ברמת מודעות אחרת (וגם נסיון באותו ענין) האדם מחפש גם את הסיבה לסקרנותו ואז הוא יכול להגיע לתובנות שלא בהכרח ימצאו חן בעיניו, ולכן רוב האנשים לא מודעים או מפסיקים את הענין/חיטוט בעצמם ובאחר. כיוון שאתה "תפוס" לא כדי שתפענח את השכן, כי סביר שזה יהפוך ספורט עם אובייקט תורן עבורך ואז בסוף או שתהפך לציני או שתזרוק את החבר...
אבל
אם אתה חייב פעם אחת וזהו, אז אני בעד הגישה הישירה - תפוס אותו בחדר מדרגות באיזשהו יום ותעביר לו ליטוף על החבילה ותאמר "אתה יודע מה אני, נכון ?" ואז או שתחטוף אגרוף או שתקבל הזמנה שכמובן שעליך לדחות כי אתה תפוס אבל לפחות תרגיש נחשק

Wrecker

New member
גם אם הייתי לבד לא הייתי עושה את זה

הוא בביניין לידי אני לא יכול לעבור לידו במדרגות חח
אם הייתי רווק אז אולי רק שהוא מטייל עם הכלב, ללכת ללטף את הכלב ולהגיד "איזה חמוד איך קוראים לו?!" ואז שהוא יענה אני אגיד לו "אל תתערב שאלתי את הכלב.."

ItsikH

Member
מזכיר לי לפני עשורים פגשתי זר אחד בגן העצמאות (כשהיה המקום היחיד) ושאלתי אותו - שורת פתיחה - למעשיו, וענה

WALKING OFF MY DOG

אם מישהו היה "מעביר לי ליטוף על החבילה"

אני לא יודע מה הוא היה מקבל, אבל בטוח שזה לא היה הזמנה לשום מקום, הומו או לא.

M KO

New member
תנסה לפתוח אפליקציה גאה שמובססת מיקום

לידו...
אטרף/סקארפ/גרינדר/אי-באר/ וכו'

למעלה