הסקול בוקס!

shai.m

New member
הסקול בוקס!

עבר קצת פחות מחודש וחצי מאז שיצאו שני הספרים- ``קווידיץ בכל הזמנים`` ו-``חיות פלא ואיכן ניתן למצוא אותם``-הרבה כבר קראו-ואני ישמח אם כל אחד יכתוב מה דעתו על הספרים (בהרחבה!).

Prongs

New member
תגובה!

לדעתי הספרים ממש יפים! קניתי באמאזון ואני חייב לציין שהגרסה האמריקאית (כרגיל) יותר יפה. הספרים יותר גדולים והכתב של הארי/רון/הרמיוני/הספרנית יותר יפים. קווידיץ` בכל הזמנים יותר יפה ומעניין. חשבתי שהוא יהיה פחות מצחיק כי לא כתוב שם הערות בכתב יד אבל יש שם דווקא בדיחות ממש טובות. (במיוחד למי שקרא ה``פ 4. קווידיץ` בכל הזמנים לדעתי יותר מעניין גם. יש שם רשימה של כל הקבוצות של הליגה האנגלית + פירוט (מסתבר שהתותחים של רון די גרועים). בחיות פלא יש רשימת חיות קסומות חלקן עם איורים של ג`קר שציירה לשני הספרים. הספר גם מלווה בהערות. ואין ממש עוד מה להוסיף חוץ מ... !!!!!!!!!!!!WIMBOURNE WASPS R=U=L=E=S ...Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz וכמובן: Quill & Parchment Prongs

רחלי!

New member
ספרי הלימוד!

הספריים שJK כתבה לצדקה, שהם כאילו ספר לימוד וספר ספרייה של הארי...

Panther

New member
קווידיץ` יותר יפה

הספרים טובים ושווים את הכסף. בחיות הפלא די השתעממתי, וחיכיתי רק להערות של הארי ורון. עכשיו אני קורא את הקווידיץ` והוא יותר נחמד.

shai.m

New member
לכל אלה שהמזינו מאמאזון!

באיזה משלוח בחרתם ותוך כמה זמן זה הגיע אליכם?

laliv

New member
שאלה

מתי יצאו הספרים? ואיפה אפשר להשיג אותם?

LuNaTiC

New member
לליב!!

היי היי! מה קורה??? המ... מה זה באמת הספרים האלה? חח כבר שאלתי את זה קודם.. לא חשוב... ~ענבל~

Prongs

New member
הסקולבוקס!

הסקולבוקס הם: 1) Fantastic Beasts And Where To Find Them בתרגום חופשי: חיות מופלאות ומרבצן. הספר הוא הספר שאיתו לומדים עם האגריד בשנה הרביעית אני חושב. 2) Quidditch Through The Ages בתרגום חופשי: קווידיץ` בכל הזמנים. הספר הוא הספר שהארי לקח מהספריה בה``פ 1. סנייפ החרים אותו זוכרת? אני מצרף תמונה של קווידיץ` בכל הזמנים. Prongs !!!!!Wimbourne Wasps R=U=L=E=S ......Bzzzzzzzzzzz Quill & Parchment

רחלי!

New member
בשנה הראשונה

לומדים את ``חיות הפלט ומרבצן`` בשנה הראשונה. באיזה שעור?-אין לי מושג

athina

New member
הסקרנות אוכלת אותי

האים הספר נשך אותך או שאת זה הם לא הצליחו לשחזר??? ממתינה לחליון עיניים וכן גם אני חולת הארי פוטר (באנגלית) ועם יורשלי עוד שאלה מתי יוצא הספר על השנה החמישית אני לא יכולה יותר

Prongs

New member
זה לא הספר הזה! זאת תגובה גם לרחלי

הספר שנושך הוא משנה 3 וקוראים לו ספר המפלצות המפלצתי. אני חושב שחיות פלא ומרבצן הוא בשנה הרביעית בגלל: 1) לפני שנה 3 הם לא למדו את הנושא ובשנה 3 היה להם ספר אחר 2) בחלק על ההיפוגריפים כתוב שאפשר לאלף אותם אבל רק מי שמוכשר לכך. ואז יש הערה ``האגריד קרא את זה בכלל?`` והמקרה עם ההיפוגריף הוא בשנה 3 3) בהתחלה רון כתב: ``הארי אוהב את מירטל המייללת`` אבל הם לא ידעו עליה לפני שנה 2 Prongs !!!!Wimbourne Wasps R=U=L=E=S .....Bzzzzzzzzz Quill & Parchment

רחלי!

New member
תגובה לתגובה!

זה כן מהשנה הראשונה, 100%! סתכל בספר הראשון, עמ` 74, פסקה 3, משפט אחד לפני האחרון: ``חיות הפלא ומרבצן מאת ניוּט סלמַנדרה`` בטח ההערות על שנים הבאות נכתבו בשנים הבאות...

Prongs

New member
כנראה...

את בטח צודקת אני מאמין לך. אני לא בדקתי רק שיערתי לפי מה שכתבתי מקודם. טוב אז לא משנה. אבל בכל זאת זה די מוזר. את לפעמים כותבת דברים על ספר שלמדת ממנו לפני שנתיים? Prongs !!!Wimbourne Wasps R=U=L=E=S ........Bzzzzzzzzz Quill & Parchment

רחלי!

New member
לא,ממש לא...

אבל אצליהם זה שונה, כאילו, כל הספרים שלהם זה ספרי קריאה עם מידע שהם לומדים מהם דברים, אצלי כל הספרים זה ספרים עם שאלות או תרגילים וכאלה... הם בטח שמים את הספרים בספרייה שלהם בסןף השנה...

תגובה!

חיות הפלא ומרבצן-ממש חמוד! המידע קצת משעמם אבל ההערות של הארי ורון עושות את כל הספר (ואני מתחתנת עם רון! אני! אני! אני!!!) ובכלל זה נורא חמוד והציורים של החיות מאד חביבים.... קווידיץ` בכל הזמנים-אין את ההערות, אבל התוכן נחמד יותר, לדעתי...וזה שיש את רשימת האנשים שלקחו את הספר, זה גם רעיון ממש נחמד...והביקורות של האנשים שיש שם (גווו ריטה!) אבל בסה``כ זה לא עד כדי כך יפה....כלומר...זה חמוד אבל בהחלט לא שווה 40 שקל! אם הזמנת באמאזון, מצבך טוב יותר! :) -ליאת-

LuNaTiC

New member
יו!

אפשר להשיג את זה בסטימצקי ולא רק באמאזון? ו... כמה עולה הספר של החיות? שזה.. נראה לי יותר מעניין... ~אין לי כוח לחתום~

הדעה שלי

``קווידיץ` בכל הזמנים`` יותר טוב. מה אני אגיד, אין ממש עלילה ב``חיות הפלא ומרבצן``. יש המון קטעים מצחיקים, וכמובן אני מתעניין יותר בקווידיץ`. have you checked under the sofa? IN HELL?`` Draco Malfoy-

LuNaTiC

New member
לא יודעת על הספר עצמו אבל

אני אישית יותר אוהבת חיות... מקווידיץ`.. וואו, דראקו סינסטר ודראקו דורמינס הם פשוט פאנפיקים מעולים!!!!! אני באמצע של סינסטר ואני די מעוצבנת למען האמת כי זה לא הולך כמו שאני רוצה.. אבל לא משנה! ~Lavender Brown~

למעלה