"הסקאדיה פורחת"

La Gamba

New member
מתי שרק תרצי עוד"עידוד"

תפני אלי

מדעים

אתה ממש צודק. לא היה שום דב רשונה מאוד במה שלמדנו כשהייתי שם. זאת לא מגמה מיוחדת, רק אולי סיור או שניים יותר. ואני הייתי עוד בזנן שעו לא הכריחו אף אחד להרחיב מקצוע מדעי כמו עכשיו. אבל אני לא מצטער על החלטתי.

לכל הקוקסינלים שמלכלכים על מוסינזון

זה שאתם חנונים קוקסינלים יודניקים ממגמת אלקטרוניקה שאף אחד לא אוהב וזורקים עליכם אבנים וסיגריות בוערות כל הפסקה מסביר בדיוק למה אתם שונאים את הבית ספר. מוסינזון זה הבית ספר הכי שוק בארץ אפשר לעשות שם הכל ואף אחד לא יגיד לך כלום זה בית ספר חופשי לגמרי והיה כיף לאללה לעבור שם 3 שנים כל השכבה שלי בוכה עכשיו שצריך לעזוב.

חיפiשית

New member
שמחים בשבילך ..../images/Emo9.gif

יופי שאתה אוהב את התיכוןן.. אם אתה לומד או למדת שם ואתה נהנה אז יופי לא צריכים לקלל, תאמין לי שאפשר לדבר יותר יפה.. ו..זה כל הקטע, שזה בית ספר חופשי ואתה יכול לעשות שם כל מה שאתה רוצה.. אבל עזוב לא נתווכח אם אתה אוהב ת'תיכון אז יופי

La Gamba

New member
יופי, אם אתה כל כך אוהב את הבי"ס

איך זה שאין איש בשכבה שלך שלא יודע איזה מחזור אתם? אגב למה אתה מלכלך על הבי"ס שלנו? אף אחד לא זורק אבנים/סיגריות בבי"ס הזה, זה לא בי"ס אלים. בי"ס חופשי לאללה? אתה מורעל, לך לתפן- זה בי"ס חופשי לאללה, לא היית באף תיכון אחר כדי להצדיק את הטענה שלך. לסיום, אתה סתם מתלהם, חסר עובדות ובסיס, שנהנה להשיג כותרות, וצומי כתוצאה מבחירה בעמדות קיצוניות, ושימוש בשפה פרובוקטבית. חוץ מזה, אתה סתם בנוע"ל
(מותר לי להתנהג באופן מעצבן ויהיר, אני המנהל
)

harelf

New member
יש בעיה עם הנוע"ל?

ודרך אגב, שאף אחד לא ילכלך פה על הראשונים!! זה הבית ספר הכי חוויתי שיש, אולי לומדים שם 3 שנים בפחד גמור מהחבורות המסוכנות שיושבות מתחת לסככה כל הפסקה, אבל זו חלק מהחוויה!

למעלה