"הסקאדיה פורחת"

La Gamba

New member
"הסקאדיה פורחת"

מלחמה?! לא בבית ספרינו.... למרות ההתראות והוראות שונות מפיקוד העורף, עדיין התקיימו ימי לימודים כסדרם. חיסורים נרשמו לכל אלה אשר לא הגיעו, רוב צוות התיכון בו אני לומד הביע זלזול רב במלחמה, ובוצעהבתייחסות מועטה למצב השורר בעיראק. טיפשי? מוצדק? נכון? אדישות מיותרת? האם צריך להמשיך את הלימודים כסדרם?!

The Ragnarok

New member
מוצדק ביותר

כמו שצריך להיות, אני לא רואה שום סיבה מוצדקת שבגללה צריך להשבית את הלימודים. ברצינות אנשים מוציאים את המלחמה הזאת מכל פרופורציה אפשרית: א) זה לא מלחמתה של ישראל, לישראל אין שום קשר לזה, לא נשלחו שום חיילים לאיזור. ב) הסבירות שישראל תותקף ע"י סקאדים היא דיי נמוכה, בנוסף ישראל ערוכה יותר היום מלפני 12 שניה עם הפטריוט והחץ. החיסורים שהתלמידים קיבלו גם הם היו מוצדקים (לדעתי בכ"א) כי לפי איך שאני רואה את זה 3/4 מהתלמידים שלא הגיעו הם תלמידים שפשוט החליטו לנצל את התזמון, הפחדים של ההורים כדי לא להגיע לבית ספר...

Captain Ass

New member
לדעתי.....

בטח שצריך לנגן על העובדה שיש מלחמה ולא לבוא לבצפר.... למרות שהסיכויים ממש נמוכים שישראל תעורב במלחמה.. למה לא לנצל את זה ולא לבוא ללימודים? אני אישית "מאוד" פוחד וחושש, אני לא מסוגל לצאת מהבית וללכת לבצפר (למרות שלחברים אני הולך בלי בעיה).. למה אתה חושב שצריך ללכת לבצפר?? ועוד שהחיסורים מוצדקים...??? בנאדם.. אתה ממש ילד שחולה על לימודים הא? אם היו נותנים לך אפשרות ללמוד גם כל הקיץ היית הולך על זה אני מניח

The Ragnarok

New member
"חולה על לימודים"?!

"חולה על לימודים"? לא ממש, נסה אוביקטבי... שלא תבין לא נכון, אם זה היה תלוי בי היית נשאר בבית פשוט התירוצים האלה לא פועלים על ההורים שלי.

Captain Ass

New member
אין כזה דבר לא עובד על ההורים....

רעיון שאני חשבתי לעשות מחר.... אין סיכוי שזה לא יעבוד.... לך לבצפר מוקדם... ותחזור בטענה שאף אחד לא הגיע.. ואם בסוף המבחן באנגלית יתקיים, תגיד פשוט שאתה לא יכול להתרכז ושאתה מרגיש ממש רע בגלל המצב ותחזור הבייתה.. קאפיש?

Silver Surfer

New member
אתה לא עשית מבחן בכלל!

ולנושא, לפי דעתי צריך לתת לנו חופש במיוחד ביום שני כשיש מבחן בערבית. חוץ מזה, אם באמת טיל יפול זה יהיה רע כי בבית ספר שלנו לא מארגנים את השעות כמו שהיה מדובר (שלושה ימים לכל שכבה כדי למנוע צפיפות רבה במקלטים).

La Gamba

New member
אם כן, ניתן להגיד שעד שיסגרו את

המקלט במקומות אחרים, אז ישמיעו אות הרגעה... אתה מתעלם מהאפשרות שלא ישמיעו אות הרגעה, ויגיעו לאידזור כוחות ביטחון גדולים

La Gamba

New member
למה?

המקלט בבניין החדש נמצא במצב מצויין (הכוונה למקלט שנמצא ליד גן-הילדים
). לא בדקתי את האחרים.

חיפiשית

New member
לא אין לנו כוח ללמוד!!!!

ודרך אגב אני רואה שאתה המנהל..אז בהצלחה.. אולי עוד יש תקווה לפורום הזה..(שמישהו יתחיל קצת לדבר פה..)

La Gamba

New member
הממ....

לאיש אין כוח ללמוד, אז את אומרת שצריך לנצל את המצב כדי לא לבוא לבי"ס בגלל שאין לנו כוח ללמוד? זה הנימוק היחידי? מעניין. יש לכם עוד?

BabyGirl 4 Ever

New member
יש לי בעיה :-{

אני בכיתה ט' וכבר עכשיו אני שונאת ללכת לביצפר
יש לי ציונים דיי טובים ושנה הבאה אני הולכת לכיתת מדעים במוסינזון וכל זה- אבל אם כבר נמאס לי מביצפר ויש ימים שאני מבואסת לקום מהמיטה מה יהיה שאני אהיה בכיתה י'
נמאס לי ללמוד ממבחנים אפילו :-{ יש פה מישהו/מישהי מ"הראשונים"?

La Gamba

New member
כמה דברים

גם אני מרגיש ככה, אבל לי יש תירוץ טוב- החורף הארוך מדכא אותי, אני מחכה לקיץ. לא ממליץ על כיתת מדעים, הם עושים אותו דבר כמו עיוני, רק שהם מקבלים יותר סיורים, וצריך מבחן כדי להתקבל (אבל הם בדיוק כמו עיוני). אולי זה רק דבר של החורף? כי זו שנה מעוברת והכל
חוסר מוטיבציה ללמוד אינו תמיד דבר מצטבר.

Captain Ass

New member
רק עכשיו

את מתחילה לשנוא ללכת לבצפר? לדעתי... לא צריך ללכת בכלל לבצפר... רק בגלל המנות אני "בא" וכל מי שמכיר אותי כאן יכול להעיד על זה :)

BabyGirl 4 Ever

New member
האא.... ../images/Emo12.gif

לי עדיין אין מנות אבל שנה הבאה יהיו לי
בעע.. היום עשינו סיור במוסינזון ואני מתה להגיע לשם שנה הבאה, עד ששמעתי על המנות
אני הולכת למגמת מדעים- כדאי

La Gamba

New member
מדעים?

זה כמו עינוי, רק שצריך להתקבל לשם. אותם בגרויות, אותה מערכת שעות. בעצם, אפילו הכינוי "עיוני מוגבר" מחמיא להם. זה אותו דבר כמו עיוני. חוץ מזה, קשה לי הלאימן שאת רוצה בעצם מחכה בקוצר לב להגיע למסוינזון, המוניטין שלו נמוך יותר מהגיהנום. אבל מצד שני, את לומדת ב.............

למעלה