הסצנה של קמרון וצ'ייס

היא די כפתה את עצמה עליו ../images/Emo29.gif

ולפי מה שהבנתי מה שהיא לקחה (קריסטל מת' אם אני לא טועה) זה סם שלא משנה את המצב ההכרתי שלה, כך שהיא הייתה לגמרי מודעת למה שהיא עשתה והייתה בשליטה על עצמה. היא גם לא הראתה שום חרטה לאחר מכן, מה שגורם לי להאמין שזה נכון.

randomguy

New member
היא ממש אנסה אותו LOL

אני מסכים עם אופיר ולא עם ניצן. היא היתה בהכרה מלאה וידעה בדיוק מה היא עושה. היא תכננה את זה מראש וזה צריך להיות ברור בדיעבד למי שראה את הפרק הזה ואת הקודם. תזכורת: בפרק הקודם ווילסון אמר לה You'd be surprised what you can live with, וזה הכין את הקרקע למה שקרה כי עד אז היא פעלה רק במסגרת מוסרית מחמירה כדי שתוכל לחיות עם המצפון שלה. ההשפעה של ווילסון והאוס עליה עררה את הביטחון שלה בחומרות המוסריות שהיא לקחה על עצמה. ואז הבחור ההומו עם האיידס שכנע אותה שכדאי לה to have fun, כי הוא פשוט שיקר לה או בעצם תיאר לה את החיים שלו כפי שהוא היה רוצה לראות אותם. היא פעלה בתכנון ובזהירות מירבית. היא לקחה סמים שנבדקו במעבדה כדי לראות שהם בדיוק מה שהם אמורים להיות ואין בהם כל מני רעלים. היא העתיקה את ה fun בדיוק לפי ההגדרה של הבחור ההומו שאמר drugs and sex ואפילו הוסיפה rock'n'roll אל המיקס (אחלה מוזיקה היתה ברקע). בעבר היא לא ספרה את צ'ייס ממטר למרות שהוא התעניין בה (במיוחד בפרק 3 של עונה 1 אם אני לא טועה), לא היה לה עניין רומנטי בצ'ייס, היא פשוט ניצלה אותו אבל לא לגמרי כי היא ידעה שהוא נמשך אליה. בהמשך הפרק האוס האשים את צ'ייס שהוא ניצל את מצבה אבל בהתחשב בנסיבות זה לא היה ניצול של צ'ייס אלא להיפך. קמרון ניצלה אותו. קמרון אח"כ הרגישה רק אבל לא בגלל צ'ייס, היא לא נהנתה כפי שהיא רצתה וגם הרגישה גרוע בגלל הנפילה מהסם. לכן כשהיא גילתה את האמת על הבחור ההומו היא התעצבנה עליו וצעקה עליו "תפסיק לגייס!" (כלומר, אל תשכנע אנשים להתנהג כמוך כי אתה שקרן).

Hieros Gamos

New member
אני מניחה שעכשיו אפשר לפרסם את זה

זה לא אני הכנתי, מצאתי את זה בLJ גאוני למדי לטעמי
*שיעמם לי אתמול בלילה, עשיתי איזה 7 סמלי אנימציה ^^' אבל כולם ספוילרים*

randomguy

New member
איקון נחמד גל ../images/Emo13.gif

לפי החולצה של קמרון זה מהפרק הראשון של העונה השנייה. אבל לא הבנתי מה כתוב חוץ מ "THIS"?

Hieros Gamos

New member
..

מראים את קמרון כשהיא לא מסוממת וכתוב- this is your brain ואז כותבים this ורואים את הסצינת צ'ייס/קמרון וכתוב is your brain on drugs ואז כתוב just say no kids
אני חושבת שמי שעשה את זה לא ממש אהב את הסצינה הזאת

randomguy

New member
מדליק! ../images/Emo6.gif

לא שמתי לב שזה animated GIF, חשבתי סתם איקון. באמת ממש מדליק. תודה!
ולגבי הסצינה רציתי גם להזכיר שלפי הפרק (במרומז) קמרון התקשרה אל צ'ייס כדי לקבל את ההזמנה שלו ללכת לדרינק איתה ודי ברור שהיא התכוונה לשכב איתו ולא לללכת איתו, ולעשות את זה תחת השפעת סמים. אני חושב שב GIF זה בעצם פארודיה על פרסומות נגד סמים ולכן לדעתי מי שעשה אותו כן אהב את הסצינה! תחשבי על זה שוב.

../images/Emo6.gif אהבתי.

בקשר לכל מה שנאמר מעליי, ממש לא מעניין אותי אם היא רצתה את זה או לא. הבעיה היא שגם את צ'ייס זה לא עניין, לא בדיוק ראיתי אותו שואל 'את במצב הכרתי שמאפשר לך להיות מודעת למעשייך?' בקיצור, לא תשנו את דעתי. ואני בטח אסקל בגלל זה, אבל אם לא אמרתי עדיין - אני שונאת את צ'ייס.

randomguy

New member
את לא אובייקטיבית

אם את שונאת את צ'ייס את לא אובייקטיבית לשפוט מה שקרה. אני מבין את הדעה שלך. אני מאוד נגד סמים וכמובן נגד יחסים שלא בהסכמה מלאה. אבל איך אפשר בכלל לדעת בוודאות מה רמת המודעות של אדם אחר והאם הוא פועל כפי שהוא פועל בצורה "טבעית" או תחת השפעה של חומר כלשהו? בקשר לאנימציה - לדעתי מדובר בפרודייה על פרסומות נגד סמים שמציגה את הסצינה כקטע מהנה (בשביל קמרון) ולכן לא ברור לי למה אהבת אותה?

נו....

אני אחלק את זה להערות קצרות כדי שלא נתחיל להימרח יותר מדי: - גם אתה לא אובייקטיבי בכלל - "גם אני בעד צ'ייס/קמרון". ולמה שנהיה אובייקטיביים? כל אחד רואה דברים באופן שונה בהתאם לדעות שלו. - "איך אפשר בכלל לדעת בוודאות מה רמת המודעות של אדם אחר והאם הוא פועל כפי שהוא פועל בצורה "טבעית" או תחת השפעה של חומר כלשהו?" צ'ייס ידע שהיא מסוממת ושכב איתה. זה הכל מבחינתי. - אהבתי את האנימציה כי היא הצחיקה אותי.

randomguy

New member
הצלחת לשכנע אותי (בערך)

בקשר לאובייקטיביות: את שונאת את צ'ייס ואת טענת שהוא ניצל את קמרון. אני אוהב את קמרון ובכל זאת טענתי שהיא ניצלה את צ'ייס. אבל זה באמת לא רלוונטי. באופן עקרוני אני מסכים איתך ובאמת שכנעת אותי שצ'ייס לא היה בסדר. אבל שניהם ניצלו אחד את השני ומי שיזם ותכנן את האקט הבלתי מוסרי בעליל הזה היתה קמרון ולא צ'ייס, את מסכימה? אם מחפשים אשמים, אז חולה האיידס ההומו וווילסון דחפו את קמרון למה שעשתה, אבל למה לעצור בש"ג? - נלך על ראש הפרמידה - האוס - הוא האשם הראשי - ההתנהגות הבלתי מוסרית שלו השחיתה את המוסריות הגבוהה של קמרון. תוסיפי עוד שלד בארון של האוס...אבל לא נשאר שם מקום אז קודם לשרוף את השלד ולהוסיף רק את האפר!

sweet shir

New member
חחחחחחחח קורע! ../images/Emo6.gif

למרות שאני דווקא כן בעד צייס'/קמרון..
בושו לכם שלא!

randomguy

New member
גם אני בעד צ'ייס/קמרון ../images/Emo45.gif

אני אוהב את קמרון וצ'ייס מאוד חתיך וביחד הם זוג ממש מדליק

randomguy

New member
תכף אשוב...

אני צריך ללכת. אני אקליט את הפרק היום ואחזור לפורום רק אחרי שאספיק לראות אותו. ביי לבינתיים

Miri2101

New member
פרק השבוע

לדעתי הפרק הייה ממש יפה. גם אני בהתחלה לא ממש התחברתי, אבל ככל שהדקות נקפו כך יותר ויותר אהבתי את מה שראיתי. לדעתי אין על האוס הוא שנון פיקח חכם למרות שלפעמים הוא גובל ברוע צרוף אבל זה מה שמייחד אותו היכולת להגיד כל מה שהוא חושב בלי להתחשבן לסובבים אותו. בקשר לקמרון וצייס לדעתי זאת טעות אני נורא הייתי רוצה לראות את קמרון עם וילסון, אולי זה קצת ינער את האוס האדיש לחלוטין כלפיה. בקשר לסטייסי נורא התבאסתי בהתחלה שצירפו אותה כי בדיוק האוס הסכים להיפגש עם קמרון ופתאום מחזירים אותה לתמונה אני דיי בדעה של מה שהייה מת ובחיים לא יחזור להיות מה שהייה. הם רק מנסים להחיות את המתים, שהיא תישאר עם בעלה והוא יהפוך דף ויחפש מישהי שתוכל לסבול את האמת העירומה מפיו שיוצאת כמו פחמן דו חמצני מפיו. (משמע כל הזמן)

למעלה