הספר שינה את חיי

הספר שינה את חיי

לפני כמעט שנתיים עשיתי שינוי מהותי בחיי מבחינת קריירה, התהליך לווה בחשש גדול, ובאותו זמן קיבלתי את הספר מתנה. היום כאשר אני נמצאת כמעט שנתיים אחרי אני יודעת שרק מי שמעז מצליח! נשים וגברים שמעוניינים לעשות שינוי בקריירה שלהם מוזמנים ליצור עימי קשר לקבל פרטים. (אני לא משתמשת בפורום כלוח מודעות). אבקש שיפנו אליי רק אנשים שמחפשים שינוי בחייהם ועבודה עם אנשים בתחום ההפצה.

יה-יה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מעניין לשמוע קצת יותר פרטים על איך את עשית את השינוי. מה הדברים שעברת בדרך, מה מתוך הספר עשה את מה שעשה, ועוד... אני יכולה להעיד על עצמי, שאנשים שעשו שינוי או משהו שמוגדר בעיניי כ'מהפכני', גורם לי השראה. אני מקבלת כוח מאנשים עם סיפורים כאלה. בא לך לספר? יה-יה

תשובה קצת באיחור...

שלום לכולם , אומנם קצת באיחור ... אבל הבנתי את החשיבות של לענות לכולם ולשתף. עבדתי בתור מנהלת כ"א ורווחה בחברה גדולה ומצאתי את עצמי עייפה מהמרוץ של לרצות את ההנהלה, והעובדים וכל מי ומה שצריך בכדי לשמור על התפקיד. ואז התחלתי להתבונן על עצמי מהצד ולשאול האם אלו החיים שאני רוצה? האם כך ייחלתי לגדל את ילדי? (יש לי שנים) בשלט רחוק? עייפה ורצוצה בסוף יום עבודה ?, ומה נחוץ לי בכדי לרצות לזוז מאזור הנוחות (שדרך אגב היום הוא מסמל עבורי אזור נכות) ולהתחיל ליצור עבור עצמי? התחלתי לקרוא ספרים של אנשים שעשו שינויים בחייהם, ובינהם גם הספר 4 הסכמות וחרטתי על ליבי שאני הולכת לעשות צעד. השלב הבא היה לחפש מה אני רוצה לעשות , מה יגרום לי לעשייה שתהייה מלווה בעזרה והדרכה לאנשים(אני מאד אוהבת עבודה עם אנשים), מה יגרום לי לקום עם תשוקה ? עם רצון להתפתח מבחינה אישית וללמוד עוד דברים חדשים. אני מצאתי את מקומי ומי שתרצה לדעת במה אני עוסקת היום אשמח לשתף אתכם . ולסיום, טיפ קטן הדפסתי את 4 ההסכמות והן תלויות אצלנו בבית בהמון מקומות ויותר מזה זו דרך חיים שאנו משתפים גם את הילדים שלנו בתוכה. בתי הבכורה בת 5.5 והיא מדקלמת אותן בע"פ והכי חשוב מיישמת!!! הגננת התקשרה לשתף אותנו שאחת הילדות מהגן התווכחה עם בתנו , והבת שלנו ענתה לה : "אני בוחרת לא להעלב ממך, ואני לא לוקחת שום דבר באופן אישי"!!!! הגננת היתה בהלם היא ספרה שהיא גננת כבר למעלה מ- 20 שנה ודבר כזה לא קרה לה מעולם עם ילדים. אני ובעלי לקחנו אחריות לגדל דור המשך טוב יותר, רגיש יותר לצרכי הזולת , ופחות פגיע אנחנו בחרנו לחיות את חיינו ע"פ 4 ההסכמות . החיים קלים יותר כך !!! אני מזמינה כל - אחד ואחת להיות שותפים "קטנים " למאמץ דמיינו איזה עולם יכול להיות לנו כאשר דור ההמשך שלנו יקח פיקוד???? מאחלת לכולם יום נפלא נטע

למעלה