הספר השישי

pie and cactus

New member
הספר השישי

אני צריכה קטע מסויים מהספר השישי בעברית לצורך פיק שאני כותבת, מישהו יכול להוסיף כאן? מדובר על החלק בו רון מקבל את השרשרת של לבנדר בחג המולד. קטע שמתחיל ב"איך היא יכולה לחשוב שארצה משהו כזה?" ומסתיים בזה שהארי אומר שרון ולבנדר בעיקר מתמזמזים. תודה מראש

בבקשה../images/Emo13.gif

"אבל איך היא מסוגלת לחשוב שמשהו כזה ימצא חן בעיני?" שאל רון בתדהמה, מפנה את דבריו באופן כללי לחלל החדר. "תנסה להיזכר," אמר הארי. "האם אי-פעם פלטת בשיחה שאתה מעוניין להסתובב ליד כולם עם המילים 'אהוב שלי' תלויות לך סביב הצוואר?" "האמת.. אנחנו לא מדברים כל-כך הרבה," אמר רון. "זה בעיקר..." "נשיקות," השלים הארי. בהצלחה!

pie and cactus

New member
ועוד משהו

איך המתרגמת תירגמה free agent? (כשרון אומר להארי שהרמיוני יכולה לעשות מה שהיא רוצה, היא חופשייה וכו', ביום אחרי שהוא התמזמז עם לבנדר לראשונה)

Mellow29

New member
הקטע הזה?

רון, שידיו וזרועותיו עוד נשאו שריטות וחתכים ממתקפת הציפורים של הרמיוני, נכנס למגננה ונטר לה טינה. "אין לה מה להתלונן", הוא אמר להארי. "היא בעצמה התנשקה עם קרום. אז פתאום היא גילתה שיש גם מישהי שרוצה להתנשק איתי. יופי, זאת מדינה חופשית. אני לא עשיתי שום דבר שאסור לעשות". הארי העדיף לא לענות [....] "אף פעם לא הבטחתי שם דבר להרמיוני," רטן רון. "כלומר, כן, התכוונתי ללכת איתה למסיבת חג המולד של סלגהורן, אבל היא מעולם לא אמרה...סתם בתור חברים..אני אדם חופשי..."

למעלה