הספרים מדרדרים?

The West Star

New member
הספרים מדרדרים?

לפי מה שאני מתחיל לראות, כשאני כבר בסוף עימות המלכים, הספר נהייה... מעצבן, אולי אפילו מדכא. טיריון, וג'ון שהרג את חצי-יד. אני לא מבין מה קרה כאן?! אני מקווה שיום אחד נחזור אל רוב, אל קייטלין, אל בראן והימים הטובים, אם היו. אז השאלה-יהיו? ומה אתם חושבים על הסדרה-דירדור קל בעלילה? זה יחלוף?

ווסט סטאר

לפני שאתה קופץ למסקנות, אני מציע שתגמור את הספרים. כדאי שתזכור שרוב מי שכותב כאן כבר קרא אותם, כך שאין להם דרך לענות לשאלתך בלי לקלקל לך את העלילה.

mysterious V

New member
אתה לא מבין?

הספר כבר לא יחזור להיות ככה. זה ספר על מלחמה, מוות, לא יהיה פה הפי אנד.

אין הפי אנד???../images/Emo2.gif

מ'זתומרת אין הפי אנד? אתה מתכוון שכל מי שמת לא יחזור? אף פעם? אוף, נמאס לי מהספרים המטומטמים האלה אני יחזור ליקרו סלבטורה...

La Gamba

New member
חברה, נידורש ריפסקט!

ובתור תגובה, הנה הודעה מהפורום שלי, מידי צפריר גרוסמן הידוע לטוב. רומח הדרקון ע"פ ג. מרטין. ולפני שיקפצו ויגידו שהרעיון לא מקורי, גם מה שראיתם בפורום זה לא שיא המקוריות.

משעשע!

לא לגמרי הרגיש לי כמו "הקול" של מרטין, אבל באופן כללי די מדויק. בעיקר קרע אותי הקטע הזה: "הם התחבקו להם יחדיו ולפתע קפץ גם מבין השיחים גדילן קוץ-רגל. שני החברים הביטו בו ובהופאק הגדול שהחזיק. "הדברים שיכולתי לעשות מההופאק הזה לקנדר המעצבן הזה," חשב חלמיש, "חמש שנים לא ראיתי אותו ואני יכול לחיות עוד מספר שנים טובות מבלי לראות אותו." נראה שגם תאניס הרגיש אותו הדבר לפי הבעת הגועל על פניו. הם השאירו אותו תלוי על ההופאק שלו, כשגרונו משוסף." בדיוק מה שאני הייתי עושה לשרץ הקטן!

שיהיה לך לבריאות

אני אישית הייתי משווה את הכתיבה שלו לזו של שימפנזה בת חודשיים עם תסמונת דאון אחרי לובוטומיה, אבל זה יהיה עלבון לשימפנזות באשר הן.

La Gamba

New member
בסדר, לפחות הוא לא סובל מהערכה

מוגזמת לחלוטין כמו האדיוט שאירחו פה בארץ, זה שכתב את טיגאנה. ברר... (וקראתי את הסדרה עד המילה האחרונה)

Arya Stark

New member
כשאתה אומר מתדרדר

למה אתה בדיוק מתכוון ? שהוא מתדרדר מבחינה שהדברים לא בדיוק הולכים כמו שצריך בשביל הדמויות ? או שהוא מתדרדר באיכות שלו ? אם זאת האפשרות הראשונה אז זאת פשוט ירידה לצורך עליה. הדברים מסתבכים,נהיהם מדכאים וקודרים יותר וימשיכו להסתבך. סביר להניח שגם הסוף לא יהיה בדיוק שמח אבל לפחות דברים יגיעו לפיתרון, תהיה סגירת מעגל ואנחנו נוכל לישון בשקט ביודעינו שהחיים בווסטרוז שבו למסלולם. אם זאת האפשרות השניה, נו אין לי כוח אפילו לפרט, אתה סתם דפוק. P:

AMist

New member
הדרדרות?

ממש לא. אני דווקא רואה שיפור מסוים. ספרי פנטזיה אפית שאין בהם שום מוות או מקרים מצערים כלשהם משאירים פחות רושם מספרים שדמות "מהטובים" נהרגת בהם. זה מראה שהסופר רציני. וחוץ מזה, אמרת שרק גמרת את עימות המלכים, לא? איך אתה יודע שהסיפור מדרדר? שב, קרא את סופת חרבות, ואז תחליט.

למעלה