הספרים וה- DVD!

• פותח הנושא Lorly
  • פורסם בתאריך

Lorly

New member
הספרים וה- DVD! ../images/Emo70.gif

שלום לכולם!!! מישהו יכול בבקשה להסביר לי על הספרים של מלאך שחור? דיברתם על זה הרבה וכל אחד אמר משהו אחר ובבקשה שמישהו יסביר לי נורמלי: איזה ספרים אלה? זה ספר באינטרנט או ממש ספר? הוא נמצא בארץ? וכול מידע שיש בבקשה!!!! וגם על ה-DVD של מלאך שחור דיברתם (נראה לי) אז גם על זה אתם יכולים לתת לי מידע? יש 2 נכון- של עונה 1 ועונה 2. איך משיגים אותם? יש אותם בארץ? וכול מידע אחר שיש!!!!! אני ממש אעריך את זה!!!!! ביי ביי!!!

karms20

New member
אז ככה -

הספרים הם ספרים ממש, כריכה והכול לא יודעת אם יש אותם בארץ אבל אפשר לקנות ב- Amazon.com. באשר ל-DVD יש של שתי העונות. גם לא יודעת אם יש בארץ. תבררי בבלוקבאסטר וכאלה. וגם את זה אפשר להזמין באמזון. בקשר ל-DVD של העונה השנייה יש הבדל בין מה שיצא באירופה (ונראה לי שלנו יש את אותו הקוד) לבין מה שיצא בארה"ב. באירופה יצאה מהדורה נורא קטנה שאין בה יותר מידי אקסטרה ואילו בארה"ב זה יצא עם פרשנות על 4 פרקים/ פיספוסים/ ראיונות על הדמויות החדשות. הקיצר המהדורה האירופאית חלשה יחסית לארה"ב. אם יש לך DVD FREE CODE עדיך לך לקנות את הגירסה האמריקאית. גם בקשר לאמזון - יש שניים האחד בריטי שם יש את ה-DVD האירופאי וה- Amazon.com נראה לי אמריקאי ושם יש את הגירסה האמריקאית (אבל עם קוד שונה מרוב מכשירי ה-DVD בארץ).

למעלה