הספרון בעיברית?

Bluescale

New member
הספרון בעיברית?

מי שה מעוניין שאפרסם גם גירסה בעיברית לספרון נא לענות כאן מכיוון שאין לי רצון לעבוד על תרגום אם אין אנשים המעוניינים לקרוא אותו ::) פבל.

amit469

New member
yeah ..

i wanna read it in hebrew and i can also help you as you can see ;) tell me if u need help

Manny Calavera

New member
אני מעצב..

הבעיה היא שאני לא בטוח שאני אמצע זמן בימים הקרובים, כי יש לי שבוע הבא בגרות במתמטיקה.. אבל תשאיר מסנג'ר אני אצור איתך קשר.

amit469

New member
yeah i can do that too :p

i learnd it in this half :) i might have some problems but if someone will help me i will love to help ya .

חלום צלול

ישראל, אני נדהמת לקרוא כאן את המושג "שיתוק שינה" חוויתי תחושת שיתוק תוך כדי חלום חשבתי שזה לא נורמאלי וזה מגניב לדעת שאני לא היחידה. תוכל להסביר לי על המושג (כדי שאהיה בטוחה שזה מה שחוויתי) ועוד על השיטות להגיע לחלום צלול?

silverhawk

New member
שיתוק שינה

לא ברור לי למה הגבת לו (מאחר ובהודעה שלו אין אזכור של שיתוק שינה), אבל בכל זאת.
שיתוק שינה זהו תהליך טבעי המתרחש בכל לילה כאשר את ישנה. מטרתו היא למנוע מהגוף לבצע את הפעולות אותן מורה לו המוח לבצע במהלך החלום. ברובם המוחלט של המקרים, האדם לא מודע לעובדה שזה קורה, אולם לעיתים נדירות קורה ש'מתעוררים לתוך' המצב הזה. זה עשוי להפחיד ולהלחיץ אנשים שלא מודעים לתחום, אולם הדבר החשוב הוא לזכור ששתיוק שינה הוא טבעי לחלוטין ואין בו כל סכנה.

למעלה