הספישל של ראיקו

livnatkris

New member
הספישל של ראיקו

איזה ספישל יפה מישהו ראה? קנטה ומרינה הם הדמויות הכי מגניבות שיש (רק חבל שארה"ב תשנה את השמות שלהם לדני ויושי אבל שיהיה) עכשיו יש לי שאלה מתי זה יגיע לארה"C והאם זה בכלל יהיה בישראל?

ד...דני וי..י...יושי?../images/Emo19.gif

לאאאאא!!!!!!!!!למההה!!!!!!!!

Yuske

New member
כי הם אמריקקים מגעילים!!!

הם מנסים ליהיות יותר יפנים מהיפנים....לדוגמה נכון kazemon מדיג'מון 4? (זואי\איזומי) אז ביפנית קוראים לה fairymon ו-kaze זה רוח...כאילו מה המטרה אם ביפנית קוראים לה פייה באנגלית!!! ובאנגלית קוראים לה רוח ביפנית!!! זה מילא אבל הם תמיד חייבים להרוס משהו בדיבוב!..... אני מציע להקים עצומה של אנימה-פאנז נגד הדיבוב האמריקאי! אגב ליבנת, ראית את הסרט כבר?

גם בישראל קראו לה...../images/Emo19.gif

kazemon ואני לא בטוחה שהם גם הבינו מה זה...בווווווז לאמריקקים!!!

Yuske

New member
מדברים על יושי....

אתם זוכרים את יושי מסופר-מריו? כאילו ככה הם מכפישים את שמו הקדוש של דוג'רס...אמממממ סליחה קנטה... (לפני הספיישל ידידה שלי ואני המצאנו דמויות מבוססות על הדמויות מקריסטל אז קנטה הוא דוג'רס ומרינה היא אמילי....ושמי ה"שני" הוא דוג'רס) כל מקרה צריך להקים את "האגודה למניעת דיבוב אמריקקי מסריח!" מי איתי?

livnatkris

New member
איתך לאורך כל הדרך

יוסק איתך לאורך כל הדרך וד"א שמה של מרינה האמיתי הוא קריס לידעתך!!! ושל קנטה זה הירו אבל שוב שיהיה

livnatkris

New member
דהההה

ואפילו צוות רוקט ששם יותר נורמלים (ד"א שניהם בנים)

Yuske

New member
-_-.....פאנגרילז לך תבין....

למרות שזה שדומה לבת דיי מעצבן....(לא שיש לי משהו נגדו....*מנסה להתגונן מפני הפאנגילרז בפורום*)

livnatkris

New member
סליחה מה יש לך נגד פאן גירלז?

וחוץ מזה שניהם היו מגניבים ודווקא הבלונדיני היה מעצבן (היה שם קטע די.....ררר)

Yuske

New member
ליבנת אל תתחילי גם את!!

הבלונדיני לא היה מעצבן הוא דיבר יותר מהשני... למעשה הפרופסור שלהם היה יותר מעצבן משניהם ביחד!...

livnatkris

New member
חחחח

האמת זוכר את הקטע שהוא לוקח לה את הפוקגייר ושובר אותו ואח"כ מתקרב אליה בצורה מפחידה.....אם לא ישדרו את זה בארה"ב אני אבין למה....חוץ מזה גילעד.... שתדע: א. האיסיקיו שלי לא עובד אז נצטרך לנהל מלחמה פה! ב. לא נכון הוא היה חמוד ומגניב (בעיקר החיוך שלו)

למעלה