הספירה לאחור

מה ה מצב

New member
הספירה לאחור

עוד שמונה ימים מתחילה העונה הרביעית!!! עבר כבר הרבה זמן מהעונה השליישית ועוד יותר זמן מהראשונה. אז כדי להגיע מוכנים לפרק הראשון של העונה הרביעית (זה בקרוב!!) כדי להבין א כל הפרטים ולחזור ולהכיר את כל הדמויות, וגם קצת בשבי נוסטלגיה, נקדיש כל יומיים לעונה אחרת. ונתחיל מהעונה הראשונה תקצירים של כל הפרקים והשאלות הן: איזה פרק הכי אהבת? איזו דמות הכי אהבת בעונה הזאת? סצנה (או כמה) נבחרות ציטוט (או כמה) נבחרים כמובן שאפשר אף רצוי לפרט על כל שאלה כמה ולמה וכולי וכולי. אז שנהנה!
העונה בקיצור: לינקולן בורוז נכון לעכשיו בדרך למות והתכנון הוא שימות בעוד מספר חודשים עבור ההתנקשות שביצע. אחיו הצעיר מייקל משוכנע שלא עשה זאת. בלי אופציות נוספות ותזמון נכון, מייקל נוטל על עצמו צעד דרסטי כדי להיכלא לצד אחיו בבית הכלא פוקס ריבר. מייקל - מהנדס מבני עם התוכניות של בית הסוהר - מתחיל לתכנן תוכנית כדי לשחרר את לינקולן לחופשי ולהוכיח שהוא זכאי. כאשר מייקל מגיע לבית הכלא פוקס ריבר, הוא פוגש את אסירי בית הכלא, מבלי לדעת שיעזרו לו בתוכנית הבריחה שלו - השותף לתא שלו, החולה אהבה סוקרה; רופאת בית הסוהר היפה, שרה טנכרדי (בתו של המושל) ; בעל הבית ג'ון אברוצי; והנרי פופ מנהל בית הכלא. בינתיים, מחוץ לחומות בית הסוהר, חברת הילדות של האחים והאהבה הנכזבת של לינקולן, ורוניקה דונבין (עורכת דין במקצועה) עובדת למענם על מנת לשחררם; הבן המתבגר של לינקולן, אל ג ' הולך בדרך המורשעת הדומה לדרך של אביו; ובשירות החשאי הסוכן קלרמן נכנס לתוך חקירת התיק של לינקולן.

paz love mikel

New member
תשובות

הפרק שהכי אהבתי היה הפרק בעונה הראשונה שמראים אתה החיים של כולם לפני הכלא . סוכרה :) הסצנה של מייקל ולינק שהוא שואל אותו אם הוא רצח את הבן אדם .. עצוב עצוב חח חח לא זוכרת בדיוק אבל הציטוט של סוכרה ומייקל שהוא שאל אותו תן לי מילה אחרת לאהבה ..והציטוט אחריו אחרי שהוא כבבר שלח את המכתב והיא לא התקשרה אליו הוא אמר לו הפחדת אותה DD:

N21A

New member
../images/Emo6.gif

Fernando Sucre: What's another word for "love?" Michael Scofield: What's the context? Fernando Sucre: Oh, you know, the "I love you so much, I ain't knocking over a liquor store again" context. Except, you know... classy.

מה ה מצב

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

הפרק שהכי אהבתי- הפרק האחרון, הבריחה. הרבה מתח, ואפילו תופסים מישהו בסוף (או בהתחלה...) וגם, כאת תוכנית מורבת וגאונית לבריחה, פשוט חבל על הזמן אהבתי מאד גם את הפרק שמייקל נמצא באגף הסגור. סתם כי אני אוהבת בתי משוגעים ועוד פרק שאהבתי זה הפרק השליי שמייקל בודק את הנאמנות של סוקרה כי לדעתי זה היה פרק חזק על נאמנות וסוקרה יצא שם מלך (כמו תמיד). וכל העיניין הזה של הנאמנות חוזר גם בעונה השלישית. הדמות שהכי אהבתי היא מייקל כי הוא פשוט חכם וגם רגיש. פשוט מושלם
ואם כבר דמויות- דמות שקצת עיצבנה אותי בעונה הזאת זו ורוניקה. כן היא מהטובים וזה אבל היא הייתה מעצבנת, אפילו קשה לי להסביר למה ציטוט נבחר- של מייקל: השרטוטים עליי כי: א. רואים את הקעקועים פעם ראשונה ב. זו הייתה תגלית מדהימה. סצנה- שחותכים לגון אברוצי את הצוואר והוא מגיע להתגלות דתית

טוב נו, תשובותיי

אהבתי את פרק 10- כשמייקל מפיל את פילי פלזון, ונדמה לי שזה היה גם יום ההולדת של שרה ואני אוהבת את הדיאלוג ביניהם סצנה- בפרק הראשון מייקל וסוכרה דנים במציאת מילה נוספת ל'אהבה' בפרק 9- הסצנה הראשונה של טווינר וטי באג פרק 10- כל הפרק פרק 19- מייקל ושרה מתנשקים!!!!
בטח יש עוד ואני לא זוכרת כרגע.. דמות שאהבתי- כמה- מייקל, סוכרה וטי באג ציטוטים- האמת שאני יודעת די הרבה קטעים בע"פ אבל אני עייפה עכשיו אז בהזדמנות

nofar155

New member
הייי.. בקשר לעונה ה4

מישהו יודע בדיוק מתי ישודר בארה"ב הפרק הראשון ובאיזה שעה ובאיזה ערוץ? חחח כי כרגע אני בארה"ב אז אם יש לי את ההזדמנות לראות כמה ימים לפני כולם זה יהיה מעולה חחח תודההה!!

למעלה