הספירה לאחור החלה.......

R a c h e li

New member
הספירה לאחור החלה.......

אולם יש
קטרינג יש
צלם יש
DJ יש
בגדים לילדים יש
ניקוי פנים עשיתי
טפילין וציצית יש
בית כנסת יש
ספר קבעתי
ומה נישאר ממממ להזכיר שלבני אתמול הייתה יום הולדת והוא והוא בין 13. אז יאללה מקווה שהכל יעבור בשלום מזל טוב איתני, התבלין שלי....הילד שמפלפל לי את החיים.... כמה שאני אוהבת אותך, כמה שאתה מעצבן אותי..... חמוד, החיים יפים
מזל טוב

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

בהגיעך לגיל מצוות ראוי שיברכו אותך בכל הברכות שאלוהים תמיד ישמור אותך. שתגדל ותהא לאיש נעים, שיהיו בך כל המידות הטובות, ושבכל עשיה שלך תקצור רק הצלחות. שתדע להבין ולקבל דעתו של כל אחד, ובכל זאת תדע שבך יש משהו מיוחד, כי היום אתה נכנס לעולם המבוגרים, עולם שמחייב הרבה ויתורים... כל דבר תידרש לשקול ברצינות, ואת הדין תצטרך לתת אם תעשה שטות ... אאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתרווה נחת לכל אדם. שתהא לגאוות ההורים עשה אותם אתה למאושרים. שתצלח דרכך ושה' תמיד יצעד לצידך ... אמן

jdpworld

New member
תגידי בטח קטנוני

מתעסק בזוטות גם שאין פה חיפושיות. ויתכן, האלף,כמו גם הבית... אבל החיים יפים חושב זה קצת להסחף... אז הרבה מהם כזה אין ספק והרי לך היום יום שכזה. אבל על מנת להעריך לחבק בלב נקי יש לזכור את הרע האש והסערה ואיך זה שלמרות כמו גם בגלל הגענו לעכשיו...

jdpworld

New member
נודניקית???

מצלצל לי מוכר...נשבע לך שמאיפה שהוא... ראש הממשלה היה על הקו הוא אמר לי יהונתן...אני מודאג מהמצב המדינה במשבר והכל מתפורר תגיד לי על מי לסמוך....יהונתן גפן

גלי10

New member
זו פוזה ../images/Emo70.gif

בול
תפורה עליו
מזל טוב יקרים וחמודים ויפים ומאושרים שכמוכם. כּוּוּוּלכם
ות למכביר

Kטלנית

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif מזל - טוב ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב
לנסיך המתוק שלך
בכל אמא יקרה
שחכת משהוא.... נו
נזכרת
אולי בכל זאת
עוד לא
סוכריות מאמי איך אפשר בלי
כל המרבה הרי זה משובח

מברוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

וואי וואי,ואיך רמת ההתרגשות אצלך ואצלו?? מעכלים?? מזל טוב ילד של אמא

my sunshine

New member
../images/Emo49.gif לילד מקסים ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא סתם
הילד הזה ילד מטריף ומתוק. צוכריה של ממש
מה נאחל לך איתן רק אושר , בריאות והמשך חיים מהנים ומטריפים ואהבה אהבה כל הזמן עם אמא ואחים כמו שיש לך מי צריך יותר
אל תשכח: לפעמים חלומות מתגשמים

יערית

New member
א י ת נ ו ש ../images/Emo23.gif

לא סתם קראתם לו בשמו א י ת ן = חזק, חסון, מוצק, עז, תקיף, נוקשה, יציב, מאושש, רב, נשגב, כביר, אביר, נאמן; כוח חזק, בעל כוח, בעל עצמה, כוח אדיר. כי כך קראו לו הוריו,כך הטבע יצר אותו,מתוך האיתנות שבו יצא לך יהלום ,את יודעת את זה והוא בטח יתקשה להאמין בעצמו. כמה בלה בלה בלה נכון? בסה"כ מאד מתרגשת לפני המעמד הזה שוב ,מעמד הבר מצווה עם משפחה שנכנסה לי ללב ולנשמה. אוהבת אותו ואתכם,מזל טוב לחיים מוצלחים טובים ויפים, בדיוק כפי שאת רואה מהמישקפיים שלך ,אף על פי ולמרות הכל רחלוש.

למעלה