הספירה לאחור החלה

eve6

New member
HOME

או שאולי מהבלופרז של הפרק, אבל לפחות זכרתי את השם...זה גם משו בימינו

Ice Age

New member
HOME

זה הפרק עם המשפחה המעוותת והאמא בלי הרגליים שגרה איתם? בעברית קראו לו "עיר ושמה הום"?

Ice Age

New member
מבחינתי אין שמות לפרקים

אני קורא להם: "הפרק עם ה..."

Gilliana

New member
את בטוח זוכרת יותר טוב ממני

וגפ אצלי בזכות הפורום העניין "התחדד".

eve6

New member
חוזרת עם פרקים "חדשים"?

נדמה לי שהם הפסיקו אחרי העונה השלישית, לא?

הגזמתם..

פרקים חדשים????.. נו באמת! הם משדרים שוב את השלוש עונות הראשונות... וכן, התמונה מ HOME ... תמונה קיימת בפרק...

orityemini

New member
נדמה לי שזה באמת מהבלופרס

של הפרק....כי מאלדר וסקאלי לא צחקו כשהם ניסו לדחוף את החיות אלא דיויד וג'יליאן.

scoutlavie

New member
זה נראה לי מהפרק

כי אני זוכרת שהם צחקו כי כל העניין היה די מצחיק....אני ממש אוהבת את הפרק ובמיוחד את הדיבורים על הגנים שלהם...

orityemini

New member
מה זה??????!!!!../images/Emo2.gif

לא יאמן כי יסופר!! ומדוע ולמה בכל פעם שניסיתי להראות לך את הפרק, התרחקת בחלחלה וחשבת שזה אחד הפרקים האיומים בתולדות הסידרה ושאיך לעזאזל אני יכולה לצפות בפרק כזה עקוב מדם ועוד להחשיב אותו כאחד הפרקים האהובים עליי ביותר? היהפוך נמר חברבורותיו?
מה שכן, אני באמת עדה לכך שאהבת את הקטעים השיפיים בפרק.
אם כך, בפעם הבאה שאת באה אליי, אני אחייב אותך לצפות איתי ב HOME מההתחלה עד הסוף!

varty

New member
לא. זה לא מבלופרס

זה הקטע שהם דוחפים את העזים כדי שהמשפחה הגנטית היפהיה לא תראה אותם ואז סקאלי מספרת למולדר שהיא עשתה ביביסטר לאחיינית שלה והיא סיפרה לה סיפור עם עזים ואז סקאלי עושה חיקוי של עז ואומרת איזה משפט... והם שניהם לא צוחקים כמובן כי זה תיקים אבל מחחיכים . או שזה כן מהלופרס בעצם. יש איזה קטע שהם דוחפים את העזים (או שזה כבשים???) והם לא זזים ...כן זה בעצם מהבלופרס
פרק מזעזע דרך אגב אבל יחד עם זאת מדהים.

חזירים, אחיין ובייב..

הם דוחפים חזירים , היא עשתה ביביסיטר לאחיין שלה (מיהו בדיוק ומאיזה אח?) והם ראו את בייב (הסרט) 15 פעם אז היא עשתה את החיקוי מהסרט שהחזיר עושה לכבשים.....לכו תבינו.

Gilliana

New member
הממממ.... אחיין נסתר?

נכון שמת'יו נולד רק בעונה החמישית, ושלמליסה לא היו ילדים אבל כולנו נוטים לשכוח שלסקאלי יש אח נוסף - אח שמעולם לא הראו לנו - צ'ארלס. מן הסתם האחיין הנסתר הזה הוא בנו של צ'ארלס.

eve6

New member
ברירת מחדל - חייב להיות צ'ראלי

או שאולי ויליאם סקאלי סניור, (שהיה כידוע מלח) היה שובב יותר ממה שידענו

ברור שזה צ'ארלי..

לא שכחתי אותו חס וחלילה. אבל מילא להתעלם מקיומו אבל להוסיף לו עוד בנים ואישה שמעולם לא ראינו? קצת יחס!

למעלה