הספירה לאחור החלה

תמרלה

New member
הספירה לאחור החלה

עוד 8 ימים - תגיע המכשפה או לא????? אתמול עלה לי החום וגם היום ובעלי החליט זהו את בהריון אני מרגיש את זה! ( פעמים הוא צדק !), אבל אני לא מפתחת ציפיות, זה יכול להיות שסתם אני אחרי ביוץ נכון? -רק סבלנות לחכות ווווווואוווווו כמה שזה קשה!, היום נשארתי בבית בעלי נסע לת"א ( אנחנו מהצפון ) ואני לא מצליחה להקים את עצמי מהמחשב מהאינטרנט, אין לי אנרגיות לכלום - אני צריכה להתקשר למלא מקומות בקשר לעבודה ולא בא לי! אני רק רוצה להכנס לקלטת וידיאו שילחצו על כפתור ויריצו אותה מהר מהר קדימה. מחר יש לי תור ליעוץ המטולוגי - בעלי שאל אם יש טעם שנלך, כי אמרו לי שהכל תקין - אבל אמרה לי את זה מישהי מהמעבדה, ואמרה שזה רק מה שהיא יכולה להגיד לי ואולי יש דברים אחרים שכדאי שאדע, ואני נמאס לי מהידע אז סתם רגע של שביזות - ואני מרשה לעצמי להיות ברגע - שעה יום כזה ואז ממשיכה הלאה, אני חושבת שאלך לצייר זאת התרפיה שלי (וגם הכתיבה פה?) אז עוד 8 ימים יא-מיניאק!!

תתנחמי - לי יש עוד 11-12 יום.

למזלי, אני רוב היום עסוקה, כך שהימים עוברים. ובכלל, הצבתי מטרות ביניים, כך שיותר קל לחכות להן. המטרה הקרובה - יום חמישי - אז בעלי חוזר מחו"ל, אח"כ - יום ראשון - בדיקות דם, אח"כ - צריך להמתין לתשובות של הבדיקות ומשם הדרך קצרה....

פוקית27

New member
תמרלה,מחזיקה אצבעות חזק חזק

ומקווה שבעלך צודק,מאחלת לך הריון קל בריא ולתשעה חודשים.
בקשר למכון אני הייתי הולכת.

ניקולה1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

vally

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo140.gif

מקווה ש-8 ימים אלה יהיו מתוך ספירה של 9 חודשים! טוב לשמוע שבמעבדה אמרו לך שהכל תקין ושלא נדע יותר מצרות!

נשואה 3 3

New member
תמרלה../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה מתוקה, שנראה עוד שמונה ימים
, את יודעת 8 זה מספר טוב, חג החנוכה שנקרא גם חג האורות אז מאחלת לך שלאחר השמונה ימים תחגגי ויהיה לך רק אור. מחזיקה לך אצבעות. אני אגב היום מתחילה את העבודה- ימי הביוץ. אז נקווה שלכולנו המזל יאיר החודש, בהצלחה לכולן.

Mylight

New member
תור ליעוץ המטולוגי ?? למה זה ?

ולרגע של שביזות, תנסי לצאת מהבית לסיבוב ב-
אולי זה ירגיע את הדחף השבוץ
אבל בעיקר בהצלחה בזה שבעלך צודק

למעלה