הספירה לאחור החלה...

DANAQ32

New member
הספירה לאחור החלה...

כבר אין לי סבלנות !מחכה בקוצר רוח למחר.... מחר חוזרים לקצב הבילויים שאני אוהבת.... סופסוף אפגוש את החבר הכי טוב שלי, ש"רב" איתי מסתבר ואפילו לא ידעתי מיזה..
מוזר הבחור.. הכל אצלו בראש!!!

DANAQ32

New member
כן.. תעזור לי.. אני כבר סופרת 3 שבועות

כמעט והתייאשתי...
יפה לי? אתה באמת חושב כך? תודה מותק , זה חדש
.

טל205

New member
3 שבועות?

גם הוא חיכה ככה? יאלה זוזי לישון! שיהיה לך כח למחר.

DANAQ32

New member
לא זזה ..לשום מקום!!!

אני טיפוס של לילה .. קשה לי להירדם בשעות כאלה.. זה מוקדם עבורי... נראה לי שאנקה קצת. או שלא. בינתיים אני על הרבה קפה וסיגריה... ולגבי אם הוא חיכה ככה?! הוא התרחק ב 3 השבועות האחרונים.. כי.. התחיל אצלו רגש .. אז הוא תפס מרחק כדי "להירגע" ועכשיו אני מקווה שהכל יהיה טוב.. תחזיק לי אצבעות כי כיף לנו לבלות ביחד והכי כיף להשתכר איתו , הוא דואג לי ושומר עליי שלא אעשה יותר מדי שטוית..(ע"ע, חבל שהוא לא היה שם
)

ש חף

New member
לילה

רק עכשיו נכנסתי למוד לילה דנה גם אני על הרבה קפה וסיגריה נורא בריא,תודי <אבל למי אכפת?>

DANAQ32

New member
בריא "מאוד"...../images/Emo6.gif

ובאמת לא 'כפת לי!!! אני לא שפויה בלי סיגריה אז עדיף עם! איזה באסה זה כשנתקעים בלי סיגריה אבל הכי באסה זה להיתקע עם סיגריה.. אבל בלי אש.
הכי התבאסתי כשניסו לקחת לי את הכיף הזה במועדונים.. איזה מזל שזה לא מחזיק מעמד!! איך הייתי מצליחה להעביר את הערב עם וודקה ביד אחת ובלי סיגריה ביד השניה אנ'לא יודעת...
.

ש חף

New member
גמני

לא יודעת איך הייתי מעבירה את היום בלי בזמנים המועטים שיש לי לעשן במהלך היום אבל בין לבין אני שואפת מהמקלות החמצן שלי
יאללה סיגריית לילה טוב

DANAQ32

New member
טל ../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif תודה שעזרת לי לספור..../images/Emo8.gif

למעלה