הספד אחרון

meytal14

New member
הספד אחרון

אצלנו זה לא ייקרה. שמעתי את המשפט הזה יותר מדי. כל אחד אמר לפחות פעם אחת בחיים: ``לי זה לא ייקרה``. וזה קרה. יושבת מול המחשב, רואה טלוויזיה, ושומעת רדיו בו זמנית. בכל כלי התקשורת יש נושא אחד מרכזי. יצחק רבין. האיש שסירב באומץ ללבוש אפוד מגן, וסיים בזאת את חייו. שלושה כדורים, זבנג וגמרנו. יצחק רבין, אני מדליקה לכבודך נר. ילדי הנרות שעשו את זה לפני חמש שנים, נמצאים עכשיו בצבא, מקיזים דם למען השלום. להתראות יצחק, נתראה מתישהו שם למעלה. ``תנו לשמש לעלות, לבוקר להאיר, הזכה שבתפילות, אותך לא תחזיר.``

e-shfiyut

New member
שלמה ארצי אמר

3 ``כדור אחד לגב ושניים לראש`` אבל מה הוא מבין?? לירן

MajoR_ToM

New member
אוי נו , עוד אחת ממכם

נימאס לי מהסגידה לו כאייקון לצדק וטוהר כל דבר דבוא עשה נחשב כמעשה של אומץ וגאוניות הוא לא לבש שחפץ - טימטום ? לאא ברור הרי שזה אומץ ! `` אני לא מפחד למות ! `` איזה אומץ ואיזה שלשלת-יונים ? נימאס לי שהוא הפך לישו קטן הוא בנאדם - ולא את ולא כל נוער הנרות הזה ביחד לא היה מקריב את עצמו בשביל להציל אותו

Mind_Thief

New member
שמע איש....

גם אני לא מסכים, אבל אתה לא יכול לזלזל ככה במשהו שכל כך משמעותי לאנשים מסוימים....תן קצת כבוד...

אויש, כמה שאתה אוהב

להיות אנטי, כמה שאתה מת שנחשוב ``הוא אומר מה שבראש שלו ולא שם על המוסכמות החברתיות...`` אז זהו, שאתה כל כך משתדל לשבור את האמיתות האלה, שהפכת את עצמך למאוס. אנשים שהולכים נגד הזרם מתוך רצון נואש להיות בתוך הזרם, יאבדו את עצמם באמצע. תיזהר.

MajoR_ToM

New member
הא !? איך אנשים מסיקים כאלה מסקנות .?

אני לא מנשה לישבור שום מוסכמות אני אומר מה שאני חושב לא מנסה ליפגוע באף אחד כי לא עד כדי כך אכפת לי יש לי חברים אמיתיים(בשר ודם) אז אני לא בדיוק צריךך את `` אהבתכם `` ....

flower..

New member
לMajor Tom

אתה יודע, זה לא יהרוג אותך להיות קצת חיובי לפעמים. בחודשיים-שלוש שאני בפורום הזה, שמתי לב שתמיד יש לך טענות. אף פעם לא תכתוב מילה טובה על איזו הודעה. אולי יש הודעות שכן מוצאות חן בעיניך, אני לא יודעת, כנראה שמהן אתה פשוט מתעלם. למרות שאני לא מכירה אותך, מההודעות שלך אתה נשמע כמו בן אדם חכם, אבל אתה תמיד קוטל, מזלזל ומתנשא. אבל אף אחד לא מושלם, גם אתה לא. ולמה הגישה שלך כל כך לא-חברותית? ``יש לי חברים אמיתיים, מי צריך אותכם?``. בסדר, אף אחד לא רודף אחריך.. ולמשל, זאת שכתבה על רבין... אז יש אנשים שבשבילם זה די חשוב.. אז מה?.. למה זה אמור להפריע לך? טוב... זה כל מה שיש לי להגיד.. בלי לפגוע.

נעל

New member
נורמלי לחלוטין, אגרסיבי לחלוטין

הרי מה הכיף כבר בפורומים אם לא לקטול את מה שאםשר לקטול? להאיר את האמת איפה שאפשר, להדריך אל האמת שלך? (ולהשתלהב מזה, כמובן) מה גורם לך להפסיק לשבת בשקט, אם לא הצורך להתנגד? טבעי לחלוטין, וכיף במיוחד באינטרנט, איפה שאפשר להתבטא ממש בחופשיות וגם לעבור מדי פעם על החוקים (לא של נעל, חס וחלילה, אלא של אלה מבחוץ). נעל ;-)

MajoR_ToM

New member
תודה , אני חושב ....

אבל - א. אני לא שלילי , אני לפעמים אני משבח הודעו , אבל הן בעיקר של חרא/מנדרינה או או של פיונרל ... ב . אני מביע טענות בשביל לפתח וויכוח - שזה בעצם הדרך הטובה ביותר להעברת דעות מצד לצד - כניראה הדרך הכי פחות טובה לשכנע מישהו , אבל לפחות להעביר את דעתך בנושא ... וזה בעצם מה שהפורום אמור להיות - מקום להחלפת דעות .

the me and i 51

New member
אל תנסה אפילו

פשוט אל ,יש דברים הרבה יותר נכונים ממה שהיא כתבה אבל יש גם הרבה יותר דברים לא נכונים... יצחק רבין הפך לפולחן אישיות והעצרת הפכה להיות כנס פוליטי... ככה זה במדינה שלנו ,הכל הולך לאנשים נמאס ולאף אחד לא איכפת. ``הכל נגמר ,כלום לא נשאר`` על אוטופיה שנעלמה לאחר עזיבה של אדם חשוב... אם אתה לא מצליח לקבל את הרעיון שצריך לכבד דעות ואנשים אחרים אני מניח שההודעה הזהו לא ממש תזיז לך , אבל אולי תעז לקרוא אותה עד הסןף... דעות שונות ומנוגדות יוצרים גיוון וזה חיובי. צריכים לכבד את כל הדעות לא משנה כמה הם טיפשיות או מטומטמות או נוגדות את שלך ,אבל לא כולם צודקים נכון? אין שום צורך להתנהג כמו חתיכת דביל רק בגלל שאתה לא מסכים למשהו. יצחק רבין היה איש ואדם ,בשר ודם ,אל תשכחו את זה וכמו כל האחרים גם זמנו הגיע... תיפרדו ובואו נגמור את זה... עוד מסר מוסרי קטן: ``די לאלימות``

Funeral Drum

New member
חמוד..

סיימת ללקק לרבין? יופי.... עכשיו תקראי שוב את ההודעה שלך ותראי כמה ממנה היה אמירות נגד האלימות בחברה שלנו וכמה ממנה היה פולחן אופי. נחמד להיות יפת נפש ולכתוב הודעות מרגשות למיניהן. אני בטוח שהיית מסתדרת מעולה בברית המועצות לפני כמה עשרות שנים. משתתפת בכל הטקסים... shine on

יופי שאנחנו לא מצטדקים

קאם און, גיב מי אה ברייק זה דיי דפוק... הרי הוא מת, בסדר, על דעה פוליטית, גם בסדר אבל זה נורא מזלזל במתים אחרים, נראה כאילו את יותר מיחסת חשיבות לרבין מאשר לסבא שלך.

למעלה