הספדת החודש!!!!!!!!!!!!!!!!!

הספדת החודש!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאחר 57 יום אני שמחה לבשר שהמכשפה הגיעה. עדיין לא במלוא הדרה (מכשפה קלה ביותר), אך אני בטוחה שהיא עוד תיחשף. מה שנשאר זה ללכת לרופא ולשאול למה אחרי כל כך הרבה זמן??????????? נראה אולי הוא יתן איזשהוא טיפול. דרך אגב האם זה אומר שהיה ביוץ לפני שבועיים? תדעו לכן שזה ממש מדכא כי באמת לפני שבועיים קיימנו את המצווה אבל זה לא עזר! הדימומים הקלים התחילו! טוב נו יש עוד חודש!

שמחה לראות אותך אופטימית.....

נו בסוף היא הגיעה?! זה הרבה יותר טוב מחוסר הוודאות שהיה קודם... מאחלת לך שזאת תהיה מסיבת הפרידה ממנה לפחות ל9 חודשים

אכן מקווה שזו מסיבת פרידה

מבחינתי שתהיה הכי חזקה שיכולה להיות-רק שלא תופיע ל-9 חודשים. ובטח שצריך להיות אופטימיים כי אחרת אני אשקע בדיכאון. המכוערת מטפטפת לאט לאט נו מה לעשות כזאת היא ביום הראשון.

אוף החודש הזה היא ממש מעצבנת!

אבל ממש! עד ששמחתי שקיבלתי (כן שמחתי כי חשבתי שהגיע הקץ לחוסר הוודאות). הפעם היא החליטה לשחק מחבואים. נעלמה לא דימומים ולא כלום! עכשיו אני מתחילה להתעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבל שאני לא יכולה לעשות פרצוף כועס!!!!!!!!!!

נו אז אולי בכל זאת יש סיכוי

שהמצווה שקיימתם לפני שבועיים תפסה???!! תחכי עוד כמה ימים ואם היא לא מגיעה תנסי לעשות בדיקה ביתית! והלוואי שיהיו שם 2 פסים חמודים

לא נראה לי

לא הייתי מתנגדת אבל אני לא חושבת.......... כי אם היא עדיין לא הגיעה אז אולי לא היה ביוץ לפני שבועיים (עדיין לא היה לי את המקלונים מהאתר הקנדי). אוף אני כבר רוצה לראות מכשפה!!!!!!!!!!!!! נמאס לי!!!!!!!!!!

honey111

New member
מבינה אותך

זה בדיוק מה שקרה לי חודש קודם אבל כל כך שמחתי שהיא באה הקץ לחוסר הוודאות

למעלה