הסערה!

papio

New member
הסערה!

נטליה נסעה לביקור קטן באורוגאוי והתקבלה בהרבה מעריצים עד שזה היה ממש מסוכן לנטליה לכן הכפילה של נטליה החליפה אותה ביציאות מהמלון ! היה שמח ! נטליה מחכים לזה בקוצר בישראל !!!

TE AMO NATY

New member
מאיפה אתה יודע את זה?? וכנס שניה

מאיפה אתה יודע את זה??? ויש ל תמונה של הכפילה שלה?.

faNATYc

New member
הוא בקשר עם המאפרת האישית של נטי

אבל עדיין זה נשמע לי ממש שטויות

TE AMO NATY

New member
לדתי זה שטויות...שישים אז תמונות

נדירות ממש של נטיי כי אם הוא בקשר עם המאפרת בטח היא מביאה לו... וישים תמונה של הכפילה של נטי

papio

New member
מה?

איזה מין מעריצים אתם שאתם לא שעמתם על זה הרבה כן שמעו ואני מבטיח להביא תמונה שלה היא בטוח תפורסם בקרוב!!

niravital

New member
כל אחד מעריץ בדרך שלו...

יש כאלה ששומעים, וכאלה שלא, ובגלל זה הפורום הזה קיים, כדי לדון על מה שקשור לנטליה ושכולנו נהיה מעודכנים
אגב, התמונה הזאת לא נראית לי חדשה, כבר ראיתי אותה די ממזמן ונראה לי שיש לי עוד כמה מהסט...

Tustus

New member
גם אני לא שמעתי על זה...../images/Emo12.gif

שמעתי שהייתה לה כפילה לצילומים של הסרט אבל במציאות גם יש לה כפילה
פעם ראשונה שאני שומעת על זה...

TE AMO NATY

New member
ראייתי את הכפילה של נטי בסרט...

קליאופטרהה ראיתי תתמונה שלה......... וכן שמעתי על זה במיאמי...באתר ספרדי אחד...!!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifאגב - שמעתם בויוה פלוס

מגזים טי וי...הפרק שהיה אתמול... אז דברו ממש טיפה על נטליה
הראו תמונה מתוך סדרת התמונות שהיא עם חצי מהחזה בחוץ כזה... וכיאלו עם קצוץ [ברור] ואז אמרו כזה שזה המראה החדש והחופשני שלה פחות 5 ק"ג שהיא הורידה
אבל למה להוריד במשקל
היא כזאת מקללללל..

Tustus

New member
אני ראיתי את זה...

היא גם ככה רזה נוראא
רואים לה את העצמות בתמונות האלה.. אז היא מורידה עוד 5 קילו
מוזר...

papio

New member
ממתי מעכשיו!

לנטליה יש כפילה דרך אגב אני מכיר את המאפרת האישית של נטליה טוב קלרה שמה וזה בחודש הקרוב יופיע בכל העיתונים ! אז תראו ! .............

papio

New member
טקס נוסף עכשיו במאימי!

לכל מי ששאל!! נטליה טסה למאימי לפרסי האוסקר (בין החשובים ביותר). טקס פרסי הטלוזיה של אמריקה הלטינית נטליה משתתפת שם בקטגורית " השחקנית הטובה ביותר" נקווה הפעם שתזכי נטי מחזיקים לך אצבעות !! דרך אגב לפני הביקור של נטליה בארץ הסרט קליאופטרה יוקרן במסכים בישראל !

papio

New member
נטליה מצוירת !

קבלו ציור יפה של דיוקן שצייר צייר ( ליאון דה מיגל ממקסיקו ) צייר את נטליה !

למעלה