=====------הסעות מהמרכז-----======

=====------הסעות מהמרכז-----======

הקופים הירוקים שוב מארגנים בשביל כל אלה שגרים במרכז את ההסעות ומצפים לתכולה מלאה של האוטובוס כמו כן מעבר לתשלום עלנהסיעה, ניתן יהיה לתרום באוטובוס לקופת הקופים הירוקים ההסעה כרגיל עוברת בתחנות הקבועות בשעות הללו 14:00- תחנה מרכזית חדשה בראשל"צ 14:15- כיכר הדמעות בחולון 14:25-14:30- מרכז עזריאלי בת"א 14:45-14:50- תחנה מרכזית בצומת רעננה כפ"ס 15:05-15:00- צומת קדימה 15:25-15:30- תחנה מרכזית בחדרה ההסעה אמורה להגיע לחיפה בסביבות 16:00 מחיר ההסעה הוא בין 35-40(תלוי במספר הנוסעים) *לא ניתן יהיה לקנות כרטיס לכיוון אחד בלבד, אלא רק לשלם מחיר מלא ! *מומלץ להגיע 5-10 דקות לפני הזמן הנקוב שזה מגיע לתחנה הרצוייה שלכם * ההסעה תצא מהחניה באולמי רון בחיפה, חזרה לכיוון המרכז בשעה 21:10 מי שיאחר אפילו בדקה אחת, יישאר בחיפה, אז אל תתחילו להסתובב שם בכיכר עם שווארמות ופלאפל ואנערף, פשוט תחזרו לאוטובוס. כמו כן, בהסעה ייאספו תרומות לקופת הקופים הירוקים, כולכם מוזמנים לפתוח את הלב והכיס, ותתרמו כמה שתרצו........ בתודה, הקופים הירוקים אני רוצה להגיד שלא צריכים לקבוע מראש אבל כדי שתכתבוו פה מי בא אם יש לכם שאלות... תשאלו

dudster

New member
בן כמה אתה בכלל../images/Emo35.gif

12-13

נעלבנו עמוקות../images/Emo60.gif

ועכשיו לא נוכל לישון בלילה בגלל שאמרתה לו קוף תגיד כול אוהדי הפועל ת´´א כאלה סתומים ????

O h N e l l y

New member
למישהו יש כח לקרוא את זה?

אני קראתי הכלללל וזה לא כל כך עניין אותי... ואיך היה לך כוח לכתוב את זה?!?!?

חבל שאתה חושב ככה../images/Emo60.gif

אני שגר במרכז כבר קבעתי ללכת למשחק בהסעה והכול בגלל ההודעה הזאת

למעלה