הסעות לבתי הספר

מזכירות

New member
הסעות לבתי הספר

להלן המידע ששוחרר מהמועצה לגבי הסעות לבתי הספר: 1.כיתות ז'- אוטובוס צהוב מועצה (שלמה שיימן) יאסוף את תלמידי כיתות ז' בלבד לממלכתי ט' (מאכלס זמנית את עירוני ג'), האיסוף מהתחנות הבאות: הרי ירושלים, הזית אחרי הכיכר, השקמה צמוד לגן האמפי. 2. עירוני ב- אוטובוס אגד יאסוף מתחנות הרי ירושלים, הזית צומת הדקל, אוטובוס צהוב שני של המועצה שיאסוף מתחנות גן האמפי בשקמה והשקמה לפני הכיכר. 3. עירוני א'- אוטובוס צהוב מועצה מתחנות השקמה גן האמפי, השקמה לפני הכיכר. 4. חטיבה ברעות- טיולי גילי מכל התחנות. עדיין אין פרטים על החזרה, מומלץ לשאול את הנהג בבוקר ו/או בבית הספר בו לומדים. בבוקר מומלץ שהילדים יחכו בתחנה מ07:25 , האוטובוסים יגיעו החל מ07:30 . שתהייה לכולכם שנה טובה עם מינימום תקלות בהסעות ובכלל, בהצלחה לכל התלמידים.

מזכירות

New member
הסעות לבית הספר - השלמות

עירוני ג'- אוטובוס של אגד יאסוף מהתחנות הבאות: הרי ירושלים, הזית ליד הכיכר,הזית צומת הדקל,השקמה גן האמפי.

yarden90

New member
ומה בנוגע לחזרה בצהריים?

אתמול, לאחר שהייה של שעה בשמש, כאשר כל הגורמים בבית הספר (עירוני ב') אינם יודעים כלל מתי ההסעה אמורה להגיע. לאחר ניסיונות לברר מתי האוטובוס אמור להגיע, הגעתי בסופו של דבר אל האחראי על האוטובוסים במועה, דרך הוועד של לפיד, והוא טען, שהאוטובוס בדרך, והוא לא הגיע בזמן מכיוון שאף אחד לא הודיע לו באיזה שעה מסיימים בבית הספר עירוני ב'. הדבר חוזר על עצמו כבר בשנה הרביעית כאשר אני עולה לכיתה י'. החל מכיתה ז' כל יום ב 1 לספטמבר ובשבועות שלאחר מכן אנחנו סובלים קשה מחוסר האחריות של בית הספר, המועצה האזורית וגם וועד לפיד. אני חושב שקצת תשומת לב מצד המועצה והוועד, ובית הספר היו מונעים את כל מה שהלך אתמול ויילך בבית הספר עירוני ב' גם בשבועות הקרובים, כמידי כל שנה. מערכת הצילצולים החדשה של בית הספר, פורסמה כבר לפני שלושה שבועות, ולא הייתה בעיה להשיג אותה, אם הדבר הייה מעניין את האחראים. דבר נוסף, מה בנוגע לילדים המתחילים ללמוד בשעה 10 או אלו המסיימים ב 12? האם כמו שנים קודמות נצטרך ללכת או לחזור מבית הספר ברגל??? (50 דקות הליכה במקרה הטוב). שבת שלום, ואני מקווה שהמצב יסתדר בימים הקרובים!

yarden90

New member
דבר קטן נוסף..

אני חושב שוועד לפיד והמועצה צריכים ללמוד משהו מוועד כפר האורנים והמועצה שלהם. בניגוד לאוטובוסים של המועצה של לפיד, ב 1 לספטמבר, אוטובוס של כפר האורנים חיכה לתלמידי כפר האורנים בבית הספר עירוני ב', ברגע שהם יצאו משער בית הספר. הם אפילו לא היו צריכים להתאמץ ולחכות לאוטובוס, שאף אחד לא יודע מתי יגיע, הם פשוט, יצאו מבית הספר, עלו על האוטובוס ואני מאמין שתוך רבע שעה היו בבית. ככה זה כל השנים, האוטובוסים של כפר האורנים תמיד מגיעים בזמן! כל ימות השבוע, ובכל שעה שבה מסיימים ללמוד. הגיע הזמן שמועצת חבל מודיעים והוועד של לפיד ילמדו משהו. קחו דוגמא!!!!

למעלה