הסנדלר הולך יחף...

KFIRB

New member
הסנדלר הולך יחף...

שלום לכם, מחר אני מוזמן למרכז הערכה(שלישי) לתפקיד מוקדן מכירה. נכון, יודע את השאלות, תראו את התגובה מלמטה, אבל כשמגיעים לתשבות, מה נבדק שם? מהן התשובות שעונות לשבלונה? ממתין לתשובתכם, ואם לא אתקבל, לא נורא, יש קורס בעוד שבועיים ואשקיע בו עדשאמצע משהו...

אורום

New member
זה כמו לשאול

כמה עולה חליפה ליתום. אין תשובות שבלוניות אם מבקשים ממך לתאר מקרה אתה צריך לחשוב על משהו שבאמת חוית כי לעיתים המראיין מנסה לתקוף את המקרה מכמה נקודות ואם תבוא אם משהו מוכן אתה יכול להסתבך בתשובה. אתה צריך לחשוב מה החוזקות והחולשות האמיתיות שלך ולא להמציא דברים כי עולים על זה ואז אתה הורס לך. אולי תעלה לפורום את התשובות שחשבת לכתוב לשאלות ופה ננסה לעזור לך לסגנן אותן בצורה שיווקית.

KFIRB

New member
אוקי

לכרטיס ביקור אציג את ניסיון התעסוקתי והשירות הצבאי. לשאלה של יתרונות: 1. התמדה 2.מסירות 3. אדיבות חסרונות\קשיים: 1. עקשנות=דבקות במטרה 2. מחוייבות למקום העבודה 3. ביקורתיות עצמית לקוח מבקש ניתוק= "אציע לו מבצעי שימור אם לא אצליח , אברר סיבת ניתוק ואנתקו בליווי אדיב. לקוח מתעניין, אבר את רמת הידע ואסביר לו ברמה הידע שלו, אפרט נתונים חיובים אברר עיניין ואמשיך לפרטים פחות מהליבים כגון מחיר וכו'. המשרה היא מכירה טלפונית לשיחות נכנסות כיצד אשכנע בנבמעים- אבקש מספר דק' פנויות ואם אין אנסה לתאם מועד אחר, אם כן אפרט את המבצעים ואברר התעניינות. מבקש תגובות

אורום

New member
זה נשמע על פניו בסדר גמור.

אני הייתי עונה אותו הדבר. יתרונות אולי כדאי להוסיף גם שירותיות וזה בא בעבודה לידי ביטוי בכך שאתה מנסה לתת ללקוח הרגשה שהוא תמיד צודק וצריך לחשוב על דוגמא רלוונטית לזה.

למעלה