הסנדלר הולך יחף?

0 אור 0

New member
הסנדלר הולך יחף?

שוב תודה לטרולים שפתחו את השרשופלצת ומסייעים לנו למקד גם שאלות לעצמנו כמטפלים, אבל לדעתי ראוי ורצוי בשרשור נפרד. עם יד על הלב, כמה מאתנו כמטפלים עם ידע באמת מיישמים את כל הידע הזה באורח החיים שלנו, כמה מאתנו כבני אדם עושים את אותן שטויות שאצל מטופל היו ברורות לנו מיד - להרשות ללחצי הפרנסה להכריח אותנו לעבוד יותר מדי ובמחת, להזניח את הטיפול העצמי, לשכוח להגיע לטיפול כשצריך, לאכול דברים לא בריאים, לשכוח לעסוק יום יום בפעילות הגופנית, במדיטציה ב ... האם העובדה שאנו מאמינים בתחום מבטיחה שניהנה מכל היכולות שלו? שהרי כולנו יודעים שלדעת ולהאמין זה לא מספיק, יש גם שאלה קטנה של ישום.

ינוקא1

New member
תזונה אני לא מיישם יותר מידי.

מדיטציה ופעילות מידי פעם כן. אבל אני כך גם עם המטופלים שלי. אני לא יורד עליהם בעניני תזונה , אבל כן בעניני פעילות. (ואני משתדל לא לעבוד כשאני מרגיש שזה לא נכון \ כשאני עייף).

יעל ND

New member
לאור

בלי הכללות. יש ויש. לא מבינה בשביל מה ללמוד אם לא ליישם? ואם אתה לא עושה - איזה זכות מוראלית יש לך לדרוש את זה מאחרים? אם זה, כמובן, כל אחד והנסיבות שלו והחולשות שלו. בסופו של דבר, אנחנו רק בשר ודם.

0 אור 0

New member
המורה שלי לרפלקסולוגיה

מורה מופלאה ומדהימה, היא ותלמידיה מבכירי המורים בארץ, אבל - מעשנת. איך זה מסתדר? כי היא בן אדם, היא ובכלל מטפלים לא דורשים שום דברמאחרים, רק מלמדים ומאפשרים - ויתכן שהתלמיד או המטופל יכול לקחת יותר ממה שהמטפל עצמו יכול ליישם על עצמו.

freearth10

New member
יותר קל לנו

היי אור, יותר קל לנו לראות את הטעויות של המראות שלנו ולכן אנחנו יכולים להיות מטפלים מצויינים, ובאותה המידה אנשים שהולכים בדרך וכמו כולנו הולכים, טועים, לומדים, לפעמים מעפילים לפעמים שוב יורדים... בעבורי הרפואה ההוליסטית היא לא רק מקצוע אלא דרך חיים וכשאני שמה לב שאני תקועה בנושא מסויים, אני גם משתדלת לשחרר אותו. בדרך כלל האנשים שלצידי עוזרים לי, לראות את מה שכבר אפשר לשחרר ואז אני כבר יודעת איך להמשיך בדרך. מאיה

0 אור 0

New member
תודה מאיה על ההתייחסות

אכן, השאלה לא באה רק משרשורים אחרונים בפורום, אלא גם כי שמתי לב שכתוצאה משינויים שחלו בחצי השנה האחרונה בהתנהלות החיים שלי, פתאום כל מיני דברים נדחקו הצידה (אם זה לאכול כל מיני שטויות כשאני בימים של רצף ישיבות, ואם זה לרדת בכמות הפעילות הגופנית בצורה דרמטית, ואם זה שאמרתי לעצמי שאני חייבת סדרת טיפולי חיזוק ברפלקסולוגיה אבל לא התפניתי לחפש מטפלת ולממש ...), והמחיר מתבטא בצורה מיידית - פתאום איזונים שונים מתערערים, פה כואב, שם מצטננים - כל מיני דברים לא נחמדים ולא רצויים חוזרים לחיים.

freearth10

New member
שפט שאת לא כל כך אוהבת ../images/Emo140.gif

וזו ההזדמנות שלך לצמוח מתוכם. ללמוד מה שלא הצלחת ללמוד בסבב הקודם. אז אולי הם לא כל כך נחמדים, אבל לדעתי מאוד רצויים. מחבקת אותך מרחוק ומקווה שתמצאי בך את הכוח לעשות את השינוי המתבקש,
מאיה

למעלה