הסמלים...
יופיאל המלאך ברכות ושלומות. דר` אוסיאי מחדש הרייקי בדורנו מצא 32 סמלים אנרגטיים של היקום מתוך וודות (ספרי קודש הינדים) אך גילה רק ארבעה לרייקי וגנז את השאר. הוודות נכתבו על ידי בראמה במאה השמונה עשרה לפני הספירה. ואילו אצלנו ביהדות יש לנו ספר המיוחס לאברהם אבינו (בראמה - אברהם אותם אותיות) שנקרא ספר היצירה. (אברהם היה חי במאה השמונה עשרה לפני הספירה - שוב יד ה``מקרה``). ספר היצירה מתחיל במשנה : בשלושים ושתיים נתיבות חוכמה ....ברא הקדוש ברוך הוא את עולמו. בהמשך הספר מפורטים שלושים הנתיבות שהן 22 אותיות ועשר הספירות. ממדרשי אגדה ידוע שהקדוש ברוך הוא הביט בתורה וברא עולם ואכן התורה מתחילה באות ב ומסתיימת באות ל (לב = 32) סמלי הרייקי - כולם נכתבו בכתב עברי קדום (לפחות לפי מחקר שלי) ומייצגים פסוקים ורצפי אותיות מהשם המפורש (שם הע``ב) כיצד הגיע המידע מהמזרח אלינו או הפוך ראה בספר בראשית פרק כה פסוקים א-ו מכיוון שהקדוש ברוך הוא צייד אותנו בצלמו כדמותו יש לנו אכן את היכולת ליצור על ידי מילים ורצפי אותיות כמו שהוא ברא את העולם לכן מצוות שמירת הלשון חשובות כל כך ביהדות כגון: לא לשאת את השם לשוא, החיים והמוות ביד הלשון, איסור לשון הרע, רכילות ועוד.... שימוש בסמלים של עמים אחרים - הזהירה התורה מעבודה זרה יותר מפעם אחת, ולכן צריך להזהר. אם מוצא אתה את אותם הסמלים ביהדות סימן שלא התקלקלו עם הדורות והלשונות (כגון חי = קי, צ`י) לכן לדעתי אפשר להשתמש בהן. מזווית הראיה שלי אני חושב שאברהם אבינו חילק את כל סודות היקום לכל בני הפלגשים ולכל אחד נתן חלק אחר ואילו ליצחק השאיר את תמונת הפאזל השלמה ועלינו רק לחבר בין פיסות המידע המגיעות אלינו מהמזרח ולהתחבר ליעוד האמיתי של עם ישראל להיות אור לגויים (מה שנראה לי שפיספסנו קצת באלפיים שנות גלותינו). שלך באהבה אוריאל מעוז