הסמבה!?!

ronit281

New member
פליז עזרה !!!

יש למישהו מושג איך נקרא השיר שרקדו אליאנה ואורון משהו כמו basse basse the way ...... משהו כזה אולי סמי הורי רקד אני לא סגורה תודה מראש

elall

Member
מנהל
עוד פרטים?

באיזו תוכנית? איזה ריקוד זה היה? (סמבה, רומבה, טנגו....)

ronit281

New member
תוכנית 5

תוכנית 5 בטוח זה מופע בפרסומות של YES עכשיו אם יש לך YES

joly321

New member
השם של השיר

נדמה לי לשיר הזה קוראים משקינדה אבל תרשמי את השם של השיר באנגלית

elall

Member
מנהל
../images/Emo9.gifלא כל כך עוזר.

אין לי yes ועדיין אין לי מושג לאיזה ריקוד ושל מי את מתכוונת. בתוכנית החמישית לאליענה ואוארון היה שיר בעברית בכלל, ולסמי ואנה love is in the air שלJohn Paul Young . אולי לזה התכוונת. בכל מקרה אולי לא שמת לב יש פה באתר כל הריקודים מכל התוכניות, אולי תראי אותם וככה תהיה יותר בטוחה מי הרקדנים ומה סגנון הריקוד.

joly321

New member
בקשר לשיר

השדיר הזה הוא שיר ששרים אתותו בפורטוגזית אבל בתכנית שינו אותו לעיברית!!

ali l

New member
עזרההה...!! חשובבב....

פליזזז...אני צריכה את השיר של דני ואורלי הורי... הלפ!

elall

Member
מנהל
../images/Emo140.gifכל מה שאת רוצה!

cuando pienso en ti של Jose Feliciano

elall

Member
מנהל
../images/Emo6.gifעוד פעם??!!!!

suavemente של paul cless או elvis crespo יש עוד המון זמרים ששרו את השיר הזה אבל השניים האלה הכי פופולריים. וחבל שלא קראת מה אנשים אחרים שואלים וכותבים. שאלו את זה כבר מיליון פעם ועניתי להם. זה היה חוסך לך זמן ועצבים.

הריקוד של אליענה ואורון-סמבה!

מה שם השיר של ריקוד הסמבה שלהם
המילים"מסכנה דבר כזה לאף אחד לא קרה, דווקא ביום חתונתה, הסתלק עם השכנה...) את השיר הזה יש אותו בעברית
(אם כן מה שמו) או יש אותו רק בשפתו המקורית
אם כן מה שמו של השיר
בבקשה אני מחפשת נואשות אחרי השיר הזה
חיבוק חם ואוהב לעונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elall

Member
מנהל
בפורטוגזית עוזר לך?../images/Emo8.gif

השיר המקורי הוא בפורטוגזית. ולי אישית נראה שלא קיים שיר בעברית אלה תרגמו אותו במיוחד לתוכנית הזאת, אבל אולי אני טועה. בכל מקרה השיר הוא mas que nada. ואל תשאלי אותי מי שר אותו כי : מי לא שר אותו? (יש לו יותר מדי גרסאות)

piazzolla

New member
בעברית

השיר עובד לעברית כחלק ממחרוזת אותה עיבד אלדד שרים בכבודו ובעצמו בזמנו, עבור ההרכב "הכל עובר חביבי". המלים אגב, חוברו ללא קשר לתוכן עצמו, אלא משום שהן דומות בצליל למלים המקוריות בפורטוגזית

למעלה