הסלע האדום...

שילה1

New member
הסלע האדום...

קבלי תיקון קטן..מעבר להרים ולמדבר,אומרות האגדות ישנו מקום....

magy

New member
הי שילה..............

טוב שבאת. מקווה שגם תשארי..... שלחתי לך כרטיס כניסה למועדון .......
))) אין צורך בבגדים מיוחדים..... גם נעלי בית מתקבלות פה. סי יו.....

שקדי

New member
כאחד שלא מעשן...............

יש איזשהו סמיילי לסיגריה שאחרי?????

magy

New member
אולי

כשתסתובב פעם עם איזה מעשנת.......היא תעשה לך....סמיילי.... אחרי.....הסיגריה....ואחרי "האחריי"

שקדי

New member
בחיים לא................

ותודיעי את זה לכל המעשנות במרחב הוירטואלי חבל´´ז להן על הזמן......

magy

New member
אוקיי

אתה עשוי להפסיד......רק בגלל עיקרון מטופש אבל זו הבעיה שלך.... לא של המעשנות....

מצטרף לשקדי

ואל תגידי לי שההפסד שלי. העקרון כלל אינו מטופש, פשוט איני יכול לסבול ריח של סגריות.

magy

New member
שוטה......

ואם קלאודיה שיפר היתה מעשנת? היית מוותר?????????????????מסרב???????????

ידעתי שזה יבוא

כתבתי את זה בהמשך, ומחקתי. אם קלאודיה תרצה אותי היא תצטרך להפסיק לעשן. את לא תאמיני, אבל זאת האמת.

magy

New member
שילה.......כאילו את פה

חודשים רבים.............. סחטייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על ההשתלבות המהירההההההההההה

magy

New member
נו

עם בטחון עצמי כזה.....אין לי מילים בכלל...... אני מניחה שהיא היתה מפסיקה לעשן ......כדי להיות איתך... יש לך גם עקרונות פחות נוקשים?? אתה יודע, לא נעים להגיד, אבל....אגיד..... אישה יכולה לא להסריח מסיגריות.....אבל ......מדברים אחרים, ובמקומות אחרים.......דווקא כן...... אז אם רק הסיגריות מפריעות לך בחיים........ ויתר הריחות(הלא נעימים שלא קוראים להם ריחות)....... דווקא כן...נעימים לך........סחטיין.......... מי אני שאתווכח איתך............. ותחשוב על זה......פעם יותר ברצינות...........

חושב .......... ברצינות.

את קוראת לזה עקרון אני קורא לזה אי נעימות. וברור שאם אישה דוחה אותי בגלל ריח סגריות אז גם ריחות אחרים ידחו אותי. מצטער אבל קשה לי להיות במקום ששם מעשנים. ובחיי ויתרתי על הרבה דברים בגלל העישון. (לא שלי כמובן)

קלאודיה שיפר לא

תרצה ולא תבוא-אז אל תחשוש להפסדך. וחוץ מזה,אני מבינה לחלוטין אני וויתרתי על רוברט רדפורד ופול ניומן בגלל סיבה דומה.

magy

New member
פעם

מזמן, בזמן הסבתא שלי......ושלכם נשים לא עישנו. אז מה? הן וויתרו על הסבא שלנו.....בגלל שהוא עישן????? לאאאאאאאאאאאאאאאאא אז היום, הכל התהפך....... ומי שלא לאכול.....שלא יאכל..... למעשנות יש אנרגיות מיוחדות.......... ומה שהן עושות לסיגריה..........זה רק מדגם מייצג לכל היתר....... אבל מי שלא מנסה....לא יודע....... אתם צודקים.....לא כדאי להתעסק עם מעשנות.........

למעלה