הסליחה שהגיעה.

PoshKale

New member
הסליחה שהגיעה.

אני מכיר אותו כבר 15 שנים. הוא היה החבר הכי טוב שלי. רק שלפני חצי שנה הוא עשה קטע מגעיל....לא משנה מה זה היה. בכ``א מאז לא דיברתי איתו. ואתמול הוא התקשר אומר שהוא מצטער על הקטע המסריח, ומתבייש בזה. ידעתי שזה יגיע, רציתי להגיד לו סולח מההתחלה....אבל הסליחה הגיעה אחרי חצי שנה. פקה פקה, דיבורים, והוא אמר שאני מוזמן להתעלק עליו, לשבת לו כמו בלוק על הראש. ואמרתי אין בעיה, ופה נגמרה השיחה. אבל אחרי חצי שנה, אני לא חושב שזה יהיה אותו הדבר, אני מרגיש שאני לא יכול לפנות אליו...כנראה מההרגל.

dafna l

New member
סליחה

לבקש סליחה זאת מעלה לסלוח זאת מתנה מחילה היא התעלות היה בו הכוח האומץ לבקש סליחה זה היה אתמול הסליחה שלך תגיע בזמנך עכשיו אתה מעכל את מהות הסליחה את חווית הסליחה האמיתית מוטב חצי שנה אחרי מאשר לעולם לא

PoshKale

New member
אם לא הבנת...

כבר סלחתי לו...סלחתי לו מההתחלה, רק חיכיתי שהסליחה שלו תגיע. אז אתמול יצא לי להגיד לו שאני סולח [ אני נורא סלחן].

@tagel

New member
סליחה

לא קל לסלוח קשה עד מאד לוותר הלב מסרב לשכוח הלב לעיתים נוטר קורה שקשה להשלים אך אם אלוקים סולח אנו וודאי יכולים ========================== קטע שמשהו העתיק מספר ושלח לי מאז, אני רק סולחת לא שואלת מה יהיה הלאה סולחת ומבליגה מחכה לראות לבד לא קובעת אם זה יהיה אותו הדבר או שלא... אבל זו אני....

tairon

New member
פוש

תשמע לפעמים אנשים מתקשים להתנצל ולוקח להם זמן לבקש סליחה אני מניח שהוא התכוון לזה והרגלים זה משהו שאפשר לשנות אם תתן הזדמנות לאט לאט תוכלו לחזור למה שהייתם

אוסי

New member
פוש ידידי ...

מה שלומך ? חוץ ממה שלא בסדר ... תציץ למייל... שבוע טוב . אוסי.

עופרי-

New member
לא מחדשת

אבל כמו הקודמים שענו פה, אני מסכימה שלבקש סליחה זה קשה מאד. ז לא קשור כמה את המוכן לסלוח. אני גם סולחת מאד מאד מהר (יותר מדי אולי), אבל לאנשים אין תמיד אומץ להגיד שהם מצטערים. צריך לסלוח ולשכוח. אל תדשו בזה יותר ממה שצריך באמת. חבל על האנרגיה. חוץ מזה פושקה, מה קולה???????????????

למעלה