הסכם שמירת סודיות

הסכם שמירת סודיות

מישהו הציג לפני רעיון לאתר אינטרנט חדש הוא ביקש ממני לחתום על המסמך המצורף זה הגיוני המסמך הזה? מה זה אומר על עיסוק במשהו דומה למה שהוא יציע לי? הוא הולך לתבוע אותי על כל אתר דומה שאני ארצה להקים? לבד או עם מישהו אחר? תודה מראש, המבולבל

הפורום

לא נועד למתן ייעוץ משפטי בעניין מסמכים לחתימה ויהיה זה גם לא רציני לתת תשובה מבלי לדעת את כל הפרטים הנוגעים להתקשרות.

מקובל עליי שזה לא המקום לייעוץ משפטי

אבל בכל זאת.. אני צריך לקבל החלטה מהירה ולא יכול לדחות את חתימתי יותר מדי על פניו.. לי נראה שזה הסכם נורמלי והוגן אני פשוט לא מבין את ההשלכות העתידיות שלו ועל זה הייתי רוצה קצת עזרה ממי שכן מבין ברמה משפטית ולכן אני כאן ברמת הרצינות לגבי פרטי ההתקשרות - הם הכי מינימליים והכי בסיסיים אני אמור להחשף לרעיון ולקבל החלטה על רצוני להשתתף בפרויקט אם כן - אז זה לא ממש מנה על מה אני חותם - כי אנחנו נשתף פעולה אם לא - אזי על פי ההסכם, אני אמור לא להעביר את הרעיון הלאה או לעסוק בו וכאן מתחילה הבעיה.. אני לא יודע מה יהיה הלאה! ואם מחר מישהו יבוא עם רעיון דומה? בבקשה, עזרתכם

אם זה נראה לך בסדר

אין לך צורך ביעוץ. אם אתה צריך יעוץ, הפורום איננו מקום לקבלת יעוץ פרטני ותיקון/שיפור מסמכים של פונה זה או אחר.

למעלה