הסכם עם סוחר רכב

דבי123456

New member
הסכם עם סוחר רכב

קניתי רכב ממגרש מכוניות. מאחר ולרכב שקניתי לא היה טסט הרכב הועבר ביום המסירה טסט. לאחר חודשיים ניגשתי שוב לעשות טסט ונדהמתי שמספר המנוע ברשיון(שהועבר עי הסוחר רק לפני חודשיים)לא תואם את מספר המנוע בפועל. מה קורה איתי מבחינה משפטית או משטרה?

איך הוא מוכיח שהסוחר החליף המנוע?

הרי נעשה טסט ביום העברת הבעלות ומסירת הרכב ובאותה בדיקה נבדק מספר המנוע.

תשובתי לא התייחסה

לפן הראייתי אלא לכך שאם במועד המכירה לא היתה התאמה בין השניים הרי שזו עילה לביטול ההסכם.

דבי123456

New member
חובת ההוכחה חלה על המוכר.

אמנם הרכב עבר טסט, אך אני כדי להכשירו לנסיעה בטוחה, הרכב הוכנס לטיפול במוסך מרכזי של החברה ושם הודיעו לי כי יש להחליף בלמים וגלגלים כי הם אינם תקינים. השאלה הנשאלת אם האוטו עבר טסט , איך ייתכן שבלמים לא תקינים וכן גלגלים? איזה אינטרס יש לי כאזרח פשוט להחליף מנוע בעלות של 20000 ש"ח לערך ולא לעשות זאת בצינורות המקובלים ובסופו של דבר להעמיד את האוטו כ" אבן שאין לה הופכין"? כרגע עד להחלטת בית משפט הרכב עומד בחנייה כי אין אפשרות להעבירו טסט. האם יש צורך לפנות למשטרה ואם מדובא בעבירה פלילית או הונאה?

דבי123456

New member
נדייק בפרטים בבקשה

הרכב נקנה מסוחר מכוניות אשר לא העביר את האוטו טסט לפני כ-10 חודשים, בכדי להכשיר אותו לנסיעה היה צורך לעהבירו טסט, וטסט נוסף בתאריך המקורי של הטסט הרשמי. לכן כחודשיים לאחר ביצוע הטסט ע"י מוכא האוטו נסעתי שוב לבצע טסט "זריז" אך לתדהמתי אומר לי הבוחן שמספר המנוע לא תואם.

למעלה