הסכם עבודה חדש

מצב
הנושא נעול.

shery100

New member
הסכם עבודה חדש

הסכם עבודה חדש
סיכמתי עם מעביד שאעבור לעבוד אצלו כשכיר בתפקיד די בכיר במשרה מלאה לאחר שעבדתי מולו מס' חודשים כמנהל בחשבונית בחצי משרה. אני יודע שהמעביד די בעיתי בסיום עבודה. בינתיים אני עובד בפועל בהיקף מלא, ועדיין לא נחתם כל הסכם. נראה לי שהם לא ממהרים ואני רוצה לנסח משהו מצידי.שאלתי: 1. היכן אפשר לקבל טיוטת הסכם וסעיפים לדוגמא ? 2. מה המשמעות שעבדתי מולם כבר ולמעשה הייתי כמו שכיר (מטלות, עמדת עבודה ועוד) - לעתיד מבחינת זכויות שייצברו לי?

אני לא יודעת היכן יש טיוטות הסכם

הסכם עבודה חדש
סיכמתי עם מעביד שאעבור לעבוד אצלו כשכיר בתפקיד די בכיר במשרה מלאה לאחר שעבדתי מולו מס' חודשים כמנהל בחשבונית בחצי משרה. אני יודע שהמעביד די בעיתי בסיום עבודה. בינתיים אני עובד בפועל בהיקף מלא, ועדיין לא נחתם כל הסכם. נראה לי שהם לא ממהרים ואני רוצה לנסח משהו מצידי.שאלתי: 1. היכן אפשר לקבל טיוטת הסכם וסעיפים לדוגמא ? 2. מה המשמעות שעבדתי מולם כבר ולמעשה הייתי כמו שכיר (מטלות, עמדת עבודה ועוד) - לעתיד מבחינת זכויות שייצברו לי?
אני לא יודעת היכן יש טיוטות הסכם
וגם לא ממליצה להשתמש בכאלו המופצות באינטרנט. כמובן במסגרת הפורום אינני מוסרת הסכמים שלי. אם אתה שכיר, הרי שמתקימים יחסי עובד מעביד מהרגע הראשון וכל חוקי העבודה חלים עליך. רשימה חלקית של הזכויות היא: חופשה, מחלה, נסיעות, שעות נוספות, שכר מינימום. החל מתום השנה הראשונה לעבודה ואילך אם פוטרת תהיה זכאי לפיצויים. כמו כן החל מתום שנת העבודה הראשונה תהיה זכאי לדמי הבראה. פירוט מלא של כל הזכויות לא ניתן לתת על גבי הפורום, אם יש לך שאלה ספציפית נשמח לסייע. כמו כן, אתה יכול לעיין בקישורים המופיעים בפורום וללמוד על חלק מהזכויות. מצרפת לך קישור של ש.י.ל. עם פירוט כמעט מלא של הזכויות עפ"י חוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה