הסכם ממון

מצב
הנושא נעול.

boni68

New member
הסכם ממון

הסכם ממון
אנו זוג לא נשוי שחי יחדיו 3 שנים ומצפים לילד בעוד כחצי שנה. איננו מתכוונים להתחתן ואנו מעוניינים בהמלצות אצל מי לעשות חוזה ממון. אנו זקוקים להנחיות מה לכתוב בהסכם, האם להפריד את הכספים/חשבונות, מה נכון לעשות עם הדירה (שהיא שלי) וכד' האם פשוט ללכת לעו"ד משותף שינחה אותנו בכל הסעיפים וכמובן יכין את החוזה? האם ללכת למרכז שעוסק בדיני משפחה (כמו משפחה חדשה או המרכז ליהדות מתקדמת)? אודה לכם על המלצותיכם.

תשובה

הסכם ממון
אנו זוג לא נשוי שחי יחדיו 3 שנים ומצפים לילד בעוד כחצי שנה. איננו מתכוונים להתחתן ואנו מעוניינים בהמלצות אצל מי לעשות חוזה ממון. אנו זקוקים להנחיות מה לכתוב בהסכם, האם להפריד את הכספים/חשבונות, מה נכון לעשות עם הדירה (שהיא שלי) וכד' האם פשוט ללכת לעו"ד משותף שינחה אותנו בכל הסעיפים וכמובן יכין את החוזה? האם ללכת למרכז שעוסק בדיני משפחה (כמו משפחה חדשה או המרכז ליהדות מתקדמת)? אודה לכם על המלצותיכם.
תשובה
לדעתי רק אתם צריכים להחליט על התנאים הכלכליים. הניסוח צריך להיות בידי עו"ד אבל התוכן חייב להיות שלכם.

הסכם ממון

הסכם ממון
הסכם ממון
הכינו רשימה של נושאים והפתרונות הנראים לכם. קבלו מעורך הדין השלמה לרשימה שלכם. אם מתעוררת בעיה שצריך לחשוב עליה, חזרו הביתה וגבשו פתרון. ניתן להעזר בעצה של עורך הדין. כאשר הכל ברור, עורך הדין "יתפור" לכם חליפה למידותיכם. בסיטואציה שלכם, אני סבור שניתן ללכת לעו"ד משותף. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה