הסכם לרפואה בת"א... ירד ל- 712. עכשיו רק צריך שירד בעוד נקודה... ולעבור ראיון...
O or99 New member 14/8/02 #1 הסכם לרפואה בת"א... ירד ל- 712. עכשיו רק צריך שירד בעוד נקודה... ולעבור ראיון...
U uv1234 New member 14/8/02 #2 תגיד... איך אתה יודע בדיוק כזה את ה"סכם" (יותר נכון "ציון התאמה") שלך בת"א? כמובן שאני שואל את זה בהנחה שגם אתה מחכה לתוצאות הבגרויות...
תגיד... איך אתה יודע בדיוק כזה את ה"סכם" (יותר נכון "ציון התאמה") שלך בת"א? כמובן שאני שואל את זה בהנחה שגם אתה מחכה לתוצאות הבגרויות...
O or99 New member 14/8/02 #3 ההנחה לא נכונה כי... עשיתי בגרויות כבר לפני שנה. למדתי שנה בישיבה אחרי התיכון.
D D a n n y b o y New member 14/8/02 #4 נתנו לך לעשות את זה??? גם אני רציתי ללמוד בישיבה שנה, אבל לא אישרו לי...הצקתי והצקתי אבל כלום לא עזר. זה ממש מוזר לי, כי אני מכיר מלא אנשים שלמדו שנה בישיבה ואח"כ התחילו את מסלול העתודה.
נתנו לך לעשות את זה??? גם אני רציתי ללמוד בישיבה שנה, אבל לא אישרו לי...הצקתי והצקתי אבל כלום לא עזר. זה ממש מוזר לי, כי אני מכיר מלא אנשים שלמדו שנה בישיבה ואח"כ התחילו את מסלול העתודה.
O or99 New member 14/8/02 #5 כן, אמרו לי פשוט לדחות גיוס... בתורתו אומנותו, ולהירשם לעתודה באופן רגיל.