"הסכם הורות " האם מישהי נתקלה

d2b2

New member
"הסכם הורות " האם מישהי נתקלה

בבקשה כזו ויכולה להגיד לי למה הכוונה ??? אנחנו זוג שחי יחד כזוג נשוי אבל בעצם אנחנו לא נשואים ובכדי לעבור תהליך ivf דורשים מאיתנו בבי"ח הסכם כזה . אשמח לקבל טיפים ממישהי שיש לה נסיון עם זה , תודה .

לי מ ו ר

New member
דובר על זה פעם

תעשי חיפוש בפורום, אולי תמצאי את זה. בינתיים מאירה לך את ההודעה למעלה.

neta2

New member
לי יש הסכם כזה.../images/Emo22.gif

באסותא חייבו אותנו למלא הסכם כזה שהם נתנו לנו בחתימת עורך דין. עשינו זאת כמובן בכיף, למרות שהודיעו לי על כך בהתראה מיידית ושניה וחצי לפני ההחזרה
תבקשי מבית החולים הסכם מוכן ופשוט תחתמו עליובפני עו"ד. ממש לא סיפור. בהצלחה

טיפטיפ29

New member
מקפיצה

אני חושבת שיש לי פתרון, אני מקוה שאוכל לעזור. השארתי לך הודעה.

bapi

New member
אם את צריכה עו"ד לצורך העניין

את מוזמנת להשאיל את בעלי כמו שנטע זכרה באמת היתה פה מישהי אני חושבת שקראו לה שושן אדום ששאלה על אותו הסכם בדיוק. אני חושבת שבסוף עשתה לה הסכם כזה אחת הבנות שהיתה בפורום.

vif

New member
כשלא היינו עדיין נשואים

עשינו זאת צריך ללכת אל עורך דין אנחנו הלכנו לחבר טוב שלנו כדי לחסוך כסף וש נוסח קבוע שחותמים עליו ..

a t i

New member
יש לי כזה במשרד על המחשב.

אעביר לך מחר במייל. אם אתם מאזור רחובות, אפשר לחתום אצלי במשרד. אם מאזור המרכז, אוכל לבקש מחברה. אני משאירה לך מס' טלפון במסר

tutiki

New member
זהו לא חוזה הורות סטנדרטי

אנה, החוזה שצירפת הוא עבור אנשים הומוסקסואליים המעוניינים להביא יחד ילד. מה ש- B2D2 שאלה הוא על חוזה לזוג הטרוסקסואלי שחיי ביחד ומקיים חיים משותפים לכל דבר, רק "בלי טבעת". הם מתפקדים כזוג נשוי למרות שבפועל הם לא נשואים. אולי יש לך חוזה כזה לדוגמא? זה יכול לעניין את חברה שלי מאוד, מכיוון שהיא בדיוק באותו מצב, ועומדת להתחיל טיפולי IVF בחודש הבא. תודה מראש.

אנה מ

New member
יש לי עוד נוסח, ייתכן שזה קולע למה

שביקשת. החוזים אצלי משום שבזמנו חשבתי על האפשרות של הורות משותפת, אבל ירדתי מהרעיון, ואני עושה הכל לבד (אורחת מפורום חד-הוריות מבחירה). אז, שולחת את הנוסח השני...

bapi

New member
הי מתוקה ../images/Emo23.gif

לא ידעתי אם להזכיר פה את שמך
אז טוב שבאת

a t i

New member
תמיד אפשר לפנות אלי בעניינים האלה

אני שמחה לעזור. ואני כאן בדרך כלל. קוראת פאסיבית.

d2b2

New member
שוב בנות אתן פשוט מקסימות ותודה

דגולה על הנכונות . אני אצור קשר בערב עם הבנות ששלחו לי מסר ואין לי מילים להודות על הנכונות לעזור !!! שתהיה לכולנו שנה אזרחית נפלאה . תודה

למעלה