הסכם גירושין

הסכם גירושין

אני ובן זוגי בתהליך כתיבת הסכם גירושין (גישור). האם יש טיפים שתוכלו לתת לי על נושאים ופרטים שכדאי להכניס מניסיונכן? עוד לא הגענו לנושא המזונות, אבל האם הוא מחוייב להשתתף בתשלום מדור? (אנו גרים כיום בשכירות) ולנו תינוקת בת שנה וחצי. תודה

Ruth9

New member
שיקלי להתייעץ עם עורך דין

אפילו אם רק לפגישה יחידה. אף אחד חוץ מעורך דין לא יכול להכיר את פרטי המקרה שלך ומאפייניו הייחודיים לעומק ולייעץ לך לגבי ההסכם המהותי הזה אשר רלוונטי לעשרים שנים הבאות. אם בכל זאת את מתעקשת לעשות את זה לבד, נסי לבקש מחברה את הסכם הגירושין שלה. אני מניחה שתראי שם נושאים שלא חשבת עליהם. בהצלחה!!!

shiri60

New member
לא הרבה

כי אני לא מכירה אתכם. במקרה שלי הצטערתי שלא כתבתי שעות מוגדרות ומקום האיסוף וההחזרה של הילדה. במסגרת ה"מלחמה" שלו בי על המזונות הוא עושה לי טריקים בנושא הזה. לא מחזיר את הילדה בזמן ולפעמים רק ביום המחרת. מבחינתי זה הכי חשוב, ומכיוון שהתינוקת רק בת חצי שנה גם לקבוע מאיזה גיל היא תתחיל ללון אצלו. בושא המדור - כן. בתי המשפט מחייבים בהשתתפות במדור בשיעור של 30%. וזה בנוסף למזונות. בהצלחה!

ofcohen

New member
אנחנו עשינו הסכם דרך מגשרת

בהתחלה היו קצת ריבים .הוא לא הסכים לזה ולא לזה . האמת שוויתרתי על חלק מהדברים העיקר שילך כבר..... המזונות מורכבות ממזונות + חצי מדור ( ולא משנה אם את גרה בשכירות או יש לך משכנתא ) וחצי חינוך . וכמובן חצי חצי בחוגים והוצאות נוספות כמו אורטודנט , רופאים מומחים ועוד כל מני דברים שאני לא זוכרת . וכמובן לגבי שעות וימים שהןא לוקח את הילד . אצלי הוא לוקח אותו כל יום שלישי וכל סוף שבוע שני . כשהוא אמור לקחת אותו פעמיים בשבוע . אבל הוא לא רוצה . ואין לי כח לריב על זה , למרות שלי זה קשה חהיות עם הילד כ"כ הרבה ימים , ולפעמים סבלנותי פוקעת כי הוא בן 3 , והוא דורש המון תשומת .

tammyd

New member
שאלה נוספת

רציתי לשאול בהנחה ושני בני בזוג עובדים האם עדיין האם והילדים זכאים לשמור על רמת חיים בעקבות הגירושים או שלא.

נעמ"ת או ויצו

פני לנעמ"ת או ויצו יש להם ייעוץ משפטי בגרושים והוא מאוד חשוב סמכי עליהם יותר מעל כל עו"ד אחר מנסיון בהצלחה שופית

למעלה