הסכם גירושין

kilomux

New member
הסכם גירושין

האם כשנתון הסדריי ראייה שבו האב מקבל את הילד פעמיים בשבוע ל 4 שעות ומחזיר אותו אחריי מקלחת ואוכל ופעם בשבוע הילד ישן אצלו בנוסף החגים הם כרגיל חצי חצי בכל המועד של כל החגים זה מתחלק חצי וחצי וזה כולל שינה אצל האב ולא חזרה לאם בתום היום אלא בסיום התקופה בנוסף בחופשים ( חופש הגדול ) שוב חצי חודש אצל האב וזה כולל שינה בכל השבועיים של כל חודש כלומר בחודשיים של החופש הגדול הוא אצלי שבועיים בחודש ה 1 ושבועיים בחודש השני האם זה הסדריי ראיה מקובלים למרות שהילד א) ישן אצלי כל חול המועד וגם בחופשים ב) חוזר הביתה אחריי אוכל ומקלחת האם זה משפיע על הסדריי המזונות הסדריי ראייה כאלו? אני מבין שיש לכם ניסיון עשיר ואני מנסה לבנות הסכם מסודר יש לי שאלה כנה כמה אתם חושבים שצריך לשלם מזונות במצב כזה כאשר המשכורת היא 4200 ש"ח והאישה 5000 תודה רבה!!!!!!!! לגביי עורך הדין שלי אני פשוט רוצה לדעת שהוא עושה עבודה טובה ולא עובד עליי

ozzz64

New member
זה נראה כמו כתב כניעה.

עצה שלי תוותר על המקלחת .

הסכם גרושין

הוא הסכם שאליו מגיעים שני אנשים ב"הסכמה", כאשר כל אחד זז טיפה על מנת לקבל ולתת בהתאם. אם אתה לא סומך על עורך הדין שלך, אתה יכול לבדוק את הצעותיו/דעותיו מול דעות של אנשי מקצוע אחרים, וזה כמובן מבלי לזלזל בנסיונם של אנשים שעברו הסכמים מהסוג הזה.

kilomux

New member
ומה את חושבת על מה שכתבתי??

אני אשמח אם תאמרי לי את חוות דעתך תודה רבה

את חוות דעתי

לא אוכל לתת לך כאן, היות וחסרים נתונים על מנת לענות לך בצורה טובה. אבל את מה שאני חושבת בעניין כבר אמרתי לך שתי שורות למעלה.

kilomux

New member
איזה פרטים חסרים לך

הילד בן שנתיים הוא הולך לגן הוצאות רפאויות חריגות חצי חצי לפי ההסכם חלוקת רכוש הכל אצל האישה וגם בחלוקת הכסף השארתי לה נתח מכובד אין דירה גרים בשכירות כבר 3 שנים

לדעתי..

קודם כל לא ציינת בן כמה הילד וזה משמעותי לגבי סכום המזונות. לא ציינת גם אילו סעיפים נוספים מופיעים בהסכם...הוצאות חינוך..טיפולים רפואיים... את כל הדברים האלה צריך לקחת בחשבון. אם אתה מרוויח 4200 נראה שאתה צריך לשלם בין 1250 ל2000 ש"ח ושוב תלוי בגיל ובשאר הסעיפים. ביננו, לא יתכן שביקור נוסף של מספר שעות או מקלחת אמורים להוריד לך מזונות. אם יש קשר טוב עם גרושתך...קח את הילד בזמנך החופשי ולאו דווקא לפי ההסכם (בתיאום).....תחשוב על זמן איכות עם הילד ואל תעמוד עם סטופר..ובדיקת מונים...
.

kilomux

New member
היי

הילד בן שנתיים הוא הולך לגן הוצאות רפאויות חריגות חצי חצי לפי ההסכם חלוקת רכוש הכל אצל האישה וגם בחלוקת הכסף השארתי לה נתח מכובד

denur1

New member
האם מדובר בהסדר כפוי ע"י בית משפט

או הסכם אליו הגעתם לבד ובהסכמה?? האם ההסכם אושר כבר??

kilomux

New member
לגביי ההסכם

לגביי הסדריי הראייה בוצע תסקיר ע"י עובדת הרווחה ואלו המסקנות לגביי השאר זה כרגע במשא ומתן ההסכם עדיין לא סגור יש פרט שעדיף להכניס שאולי יעזור לי אשמח לדעת ולקבל עזרה תודה!!

את השאלות האלה

תפנה לעו"ד שישב ויעבור אתך על ההסכם. נראה לי יעיל ואחראי, שלפני שאתה חותם על הסכם, שיש לו השלכות על כל מהלך חייך, תתייעץ עם בעל מקצוע שמבין בתחום, ולא תסתמך על תשובות של אנשים שאינם נמצאים בנעליך ובטח לא יושפעו מההסכם שעליו תחתום.

אין קשר בין הסדרי ראייה ומזונות ../images/Emo70.gif

אל תחשוב, שבזכות זה שתיתן לגרושתך הרבה זמן איכות בלי הילד, לא ינקנקו אותך במזונות. אין שום קשר.

למעלה