הסכם גירושין

kilomux

New member
הסכם גירושין

יש לי שאלה לגביי ההסכם הזה מה עדיף? לעשות הסכם גירושין ולכוללל את הכל או שלחכות לדיונים בבית המשפט השאלה שאני שואל נובעת מכך שאם אני כרגע משלם X מסויים של כסף האם בהסכם אני יכול עוד כמה שנים לבקש הפחתה לשנות את החלק הזה או כל חלק אחר לדוגמא אם אני אתחתן שוב ואז יהיה לי קשה לשלם את הכל כי יהיו לי עוד ילדים אני לא יודע מה לעשות?? מה עדיף? הסכם או פסק דין?? כי בדיונים אפשר לערער אחרי כמה שנים אם מישהו יודע ומכיר את המצב וחקר את הנושא אשמח לעזרה תודה!!!!

Rinattt

New member
ברור שלכלול את הכל

עדיף שהכל יהיה כתוב וברור לשני הצדדים, השאלה היא אם שניכם מסכימים לכל מה שכתוב? כי אם לא אז בית משפט יחליט עבור שניכם. אם שניכם מסכימים והמצאתם הסכם אצל עו"ד מה שנותר לכם רק לאשר אותו בבית משפט או בבית הדין הרבני ולהתגרש. בעתיד תמיד ניתן לפנות לבית משפט ולערער בכל נושא, ז"א שאם תתחתן או מצבך הכלכלי לא יאפשר לך תוכל לבקש בקשה להפחתת מזונות, כך גם אישתך יכולה לבקש בקשה להגדלת מזונות. אבל כדי לדעת בוודאות עדיף שתשאל בעל מקצוע בהצלחה.

אני בעד

הסכם גירושין, בהסכם הזה תנסו לגבש את כל הנושאים הדרושים. אם אתה חושש כי בעתיד יהיה מצב שאתה לא תוכל לעמוד במזונו, (בהנחה שהמזונות הם מעל למזונות המינימום שנקבעו בפסיקה), אתם יכולים להסכים על פתיחת הנושא הזה בעתיד. מהנסיון שלי, ככל שהדברים נסגרים על דרך ההסכם, כל המערכת סופגת פחות זעזועים (מערכת = בעל, אישה, ילדים, רכוש, תפקוד).

למעלה