הסכיתו ושמעו

MARMELAD

New member
הסכיתו ושמעו

היום אני יושב לי במסעדה לתומי (כן, כן, למרות המצב הבטחוני - אבל זו מסעדה ממש קטנה וחסרת משמעות אז זה בסדר) אקיצר - נכנס לו איזה לקוח ומתחיל לגלגל שיחה עם הנער שליח (בריזלאי שעלה לארץ לפני 12 שנה). "אההה... אתה מברזיל... יופי של מקום" "היית שם?" "בט--ח!!! הייתי שם שנה! בקוסטה דה אנא עארף וגם בסן אנ´לאזוכר!" "אוו.. יופי..." "בטח, זי**תי רק בריזלאיות" "אתה יודע, בברזיל אפשר לחיות כמו מלך עם מאה אלף דולר" (בכל מקום - חשבתי לעצמי - והשניים המשיכו) "לא כמו באיסלנד" "באיסלנד?" "בטח, באיסלנד! שמה אתה חי כמו מלך עם 1000$ לחודש אתה מסודר!" "דווקא כשגרתי בסקנדינביה אז היה נורא יקר" "זה משהו אחר לגמרי" "מה אתה אומר" "בטח, זי***תי שם רק סקנדינביות - יפהפיות כאלו שאתה לא מאמין" "באמת? בלונדיניות?" "כולן! יותר יפות מהאוסטרליות אפילו!" "אחחח האוסטרליות" "בטח, היה לי עסק באוסטרליה, איזה שאפות אני אומר לך!!! שמה - הייתי מז**ן רק בלונדיניות דוגמניות!" "מה אתה אומר" "בטח! ושתדע לך, שעד היום, אפילו פה בארץ שבאתי לביקור, בנות באות אליי ומוכנות לעשות הכל כדי שאני אקח אותן איתי לאוסטרליה" "אוסטרליה..." "כן, שמע, אני אומר לך, זה משהו לא נורמלי, הן כלן רוצות לנסוע לאוסטרליה לעבוד בחוות תותים" "בחוות תותים?" (בחוות תותים??? אני בוהה בהם כלא מאמין אבל מי שם לב למרמלד המשתנק מצחוק מטר וחצי מהם) "בחוות תותים! שמע, בחו"ל חקלאות זה מקצוע מכובד, לא כמו בארץ" "בטח, הישראלים האלה" "צ צ צ " "צ צ צ " "שמע, אני אומר לך - אני באפריקה גידלתי צמחים שאף אחד לא הכיר קודם שם" "ב-א-מ-ת?" "תראה - זה היה בדרום אפריקה כמובן... אחחח.... אלו היו הימים" "כן, אלו היו הימים" "כל דרום אפריקה היו ישראלים, אני אומר לך - שמע - זה לא ייאמן" "ממש לא ייאמן" "הכסף התגלגל על רחובות קייפטאון" "התגלגל..." "והבחורות!" "אחחח הבחורות" "בטח! שחורות, לבנות - לא חשוב - רק לא יהודיות. אוי, איך שאני זי**תי שם כושיות על ימין ועל שמאל - אני אומר לך - פשוט תאווה לעיניים" "לא יהודיות..... כושיות... תאווה לעיניים" "בוודאי! שמע, ידידי, אני אומר לך באופן חד משמעי - הבחורות היהודיות מפונקות!" "מפונקות?" "מפונקות אני אומר לך! בדרום אפריקה הן עוזבות את הבית בגיל 18! אין לגור אצל אבא ואמא!" "אין לגור אצל אבא ואמא..." "כמובן! הרי שמה - " "כן?" "שמה - אין משפחתיות כמו אצלנו בארץ" "אין משפחתיות" "ובאוסטרליה - הבחורות בגיל 18 כבר בהריון!" "הריון" "ושאני לא אתחיל לדבר על האמריקאיות היהודיות" "האמריקאיות?" "גם היהודיות וגם הלא יהודיות! לא יודעות מה זה משפחה, מה זה כבוד להורים" "לא יודעות..." "תראה - מה שאני אומר לך בעצם זה שרק בארץ ישראל יש ערכים" "ערכים - בטח" "וערפאת מה?" "מה ערפאת?" "אתה חושב שהוא לא מבין את זה?" "הוא מבין?" "מבין! מבין! אני אומר לך - הוא יודע הכל הממזר" "הוא יודע הכל, בטח" "יש לו מספיק אוכל להתבצר גם חמש שנים!" "חמש שנים..." "ומה יהיה? שיביאו את כל היהודים מאמריקה לארץ ישראל, עוד חמישה מליון יהודים! מי יכול לנו? נבעט להם לכל הערבים צ´יק צ´ק בתחת - ועראפת - לתוניס!" "אמריקה... חמישה מליון.... תוניס... בטח" "אין, אין כמו ארץ ישראל" "בטח, אין כמו ישראל" "אולי קצת קשה - אבל איפה לא קשה היום? עובדים קצת ואז חיים טוב!" "בברזיל מספיקים לך מאה אלף דולר לחיות כמו מלך" (אני נשבע בכל היקר שלי שזו שיחה אמיתית - כמובן שהפרטים קצת שונו כי איך אפשר לזכור פרטי פרטים של כזו שיחה אינפנטילית אבל כוונת הדוברים לא שונתה)

עילית32

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותנו מצחוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיפור ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!

תותי-בת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה משהו מיוחד!!!!!!! איזו שיחה, א-מ-א!!!! אני יודעת שאם אני הייתי יושבת ליידם - תוך מקסימום 4 דקות הייתי כבר בחוץ ../images/Emo9.gif לא מסוגלת לשמוע גברים מבלבלים יותר מדיי את המוח, ועוד על ז*****!!!!!!!! שיהיה לך חג מופלטיות שמייח! ליאת.

למעלה