הסכיתו ושמעו . . .

הסכיתו ושמעו . . .

עולים פה ובשאר מקומות ואצל אנשים כל מיני שאלות לגבי מה אסור ומה מותר בעומר ובמיוחד שאלת המיליון דולר ``יאללה, איך אני יכול בלי מוזיקה כל התקופה הזאת?! זה קשה לי! /tapuzforum/images/emo46.gif `` אז ככה... בואו נהיה כנים רגע עם עצמנו ולא ננסה להתפלסף יותר מידי... מוזיקה זה דבר שנהנית ממנו הנשמה,זה דבר שכאשר שומעים אותו אתם מרגישים מן חיבור כזה בלתי מוסבר, אתם פשוט נהנים ממנו במלוא מובן המילה. ולכן עצתי היא שאם כבר הנשמה שלכם נהנית מזה אז למה שלא תנסו להעביר לה את ההנאה הזאת בצורה אחרת בתקופה הזאת?! שמעו איזה דברי תורה מעניינים, הרצאות מעניינות וכו`. נכון, אמנם במוזיקה אתם נהנים מהקצב גם באופן גשמי אך גם בזה אפשר להנות... אתם יכולים לבחור את ההרצאות שיעניינו אתכם ובכך הנאתכם תהיה מושלמת. והנה המלצה קטנה שלי... אני למשל שומע את הרב אבנר קוואס, רב מדהים, בנאדם חכם משכמו ומעלה, גם מדבר בטעם, בחכמה, בהומור, הוא פשוט גאון! ...הוא גאון הוא גאון הוא גאון הוא גאון הוא גאו... סורי נסחפתי קצת... /tapuzforum/images/emo8.gif בקיצור אחים ואחיות (של אבא שלי) יקרים... אמצו את זה אל לבבכם, עשו זאת והנאתכם תהיה שלימה, אני מבטיח לכם את זה. ``שמעו ותחי נפשכם..`` תהנו! /tapuzforum/images/emo13.gif

19אריאל

New member
כל הכבוד על הדירבון החיובי.

עדיין זה די קשה למצוא חומר טוב לשמוע ולא לכולם יש דיסקים של הרב אבנר קוואס בהישג יד (הוא באמת ענק). אני ישמח אם עוד חבר`ה ישרשרו לפה המלצות על מגידי מישרים למיניהם... יום נהדר!

לגברים שבינינו תלמדו איזה סוגיה

איזה סוגיה טובה תאמינו לי שמבלי לרצות תהיו שמחים.

למעלה