הסירה הסינית.

הסירה הסינית.

דמיינו לעצמכם שאתם שטים בנהר קסום בסירה סינית. המים שקטים, השמיים כחולים וריח הפריחה באויר. החלטת להישען אחורה על הגב ולהאזין לציוץ הציפורים בעייניים עצומות. לפתע הרגשת מכה חזקה כאילו שמשהו נכנס בסירה!! כשהרמת את הראש נוכחת לדעת שהייתה זו סירה ריקה שהתנגשה בך עם זרמיי הנהר, לא קרה דבר מלבד שריטה בדופן הסירה. נשענים אחורה וממשיכים בשייט. המים עדיין שקטים, השמיים, הציפורים, הכל רגיל. כעבור זמן מה,לפתע שוב התחושה שמשהו נגח בדופן הסירה שלך!! שוב פעם סירה נגחה בך!! אבל הפעם בסירה היה אדם חוצפן שצועק ומקלל, ובחוצפתו הוא עוד מאשים אותך!! הנזק לסירה הוא זהה לנזק שנעשה מהסירה הריקה. כעת הסינים טוענים שבני האדם נחלקים ל2 סוגים של אנשים: אלו שמכירים את נפשם ויודעים להתייחס לסירה השנייה בידיוק כמו שהיתייחסו לסירה הראשונה, באופן כזה שלא יפריע לשייט שלהם, הרי שהנזק כבר נעשה והתוצאה היא אותה תוצאה- לשמור על השקט הפנימי ועל האנרגיות החיוביות. ויש את אלו שלא מכירים את נפשם וניגררים לריב, קללות, והמון ביזבוז של אנרגיות, באופן כזה שיעכיר להם את האוירה והם כבר לא ישימו לב עוד לציוץ הציפורים, לשמיים הכחולים ולמים השקטים כיוון שהרעש החיצוני הפריע לשקט הפנימי שלהם. הם פשוט לא הצליחו לבודד את הגורם האנושי. * חברים וחברות- מה שאני מנסה להגיד פה, זה בואו ניהיה כולנו הרבה יותר רגועים וסובלנים, גם אם יש מולנו אדם מעצבן עלינו לזכור שאנחנו בוחרים אם להתעצבן או לא, גם מבחינה אינטרסנטית, הרי שלעיתים קרובות אנו נוטים להתעצבן מהר והדבר עולה לנו בבריאות. שימרו את נפשותכם, תעשו חיים. לא, לא אני כתבתי את המאמר, לא יודע אפילו מי כתב אותו, אבל היה לי שווה לפרסם את המשל, אפילו רק עם בנאדם אחד יפנים אותו.

אז ככה

לי יש מוסר השכל אולי אחר, לא משנה מה הטבע של האדם, טוב יותר שהאדם היהודי יאהב יותר את הקדוש ברוך הוא ואני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה הכל לטובה

זה ממכר

New member
פיי אחד הענקים

ובאמת גדול, לרוב אני אומר פשוט שיש להתעלם ולא להקשיב ולהמשיך הלאה, בשביל מה להתעצבן ויש לצחוק על הדברים האלו. איפה מצאת אותו?

זה ממכר

New member
חח כמו אצלי

כבר כמה זמן שאני מנסה לגבות את המחשב והבאסה הוא שאני לא יכול למחוק המון קבצים שיש לי על המחשב וחבל לי למחוק אותם מצאתי גם כמה סיפורים חמודים

למעלה