הסיפריה,

iamNOTsexy

New member
הסיפריה,

זה היה בשעת בוקר, באחד מימי החופש. קבענו להיפגש בסיפריה, לעשות ביחד את העבודה שניתנה. רק אני וירדן, שותפתי לספסל הלימודים באוני'. אני הגעתי כמה דקות קודם וירדן הגיעה בשעה הנקובה. סגנון לבושה של ירדן הפתיעה אותי, בדרך כלל הייתה לבושה בג'ינס פשוט וטי שירט, אך הפעם היא באה בשימלה אדומה קיצית אשר החמיא לגופה. היא התקרבה אליי ואמרתי לה "בוקר טוב", היא נשקה לי על הלחי ואמרה "בוקר טוב". ונכנסנו לספריה ללמוד. השעה הייתה כבר קרובה לזמן דימדומים, וסממני עיפות ניכרו גם בירדן וגם בי. הצעתי לה שנעשה הפסקה לקפה, היא ענתה "כן, למה לא, אבל בוא נעשה אותה אצלך". "בשמחה" עניתי. הגענו לדירתי, שאלתי "משהו לשתות, קפה? תה?", "נס קפה". חזרתי לסלון עם הקפה, והתחלתי פתוח את הספרים. ירדן התחילה להעביר את ידה על גבי ואמרה "אתה נראה מתוח, רוצה מסאז'" והתחילה לעסות את גבי. "לא נוח לעשות פה מסאז', איפה חדר השינה שלך?" הצבעתי עליו והיא משכה את ידי והובילה אותי עליו. בחדר אמרה "תוריד את הבגדים", התחלתי להתפשט ונשארתי עם תחתונים, היא אמרה "מה אתה מתבייש ממני? אתה יכול להוריד גם את התחתונים, אחרת איך אני יעשה לך מסאז' בכל הגוף" הורדתי את התהתחתונים ונשארתי ערום. שאלתי אותה "ומה איתך?", היא מייד הורידה את אותה שמלה קיצית שכל כך החמיאה לה. לעייני נגלה גופה הערום של ירדן, זאת מפני שלא לבשה כלום תחת אותה שמלה. "שכב על המיטה" אמרה, נשכבתי על הבטן וירדן התיישבה עליי והחלה לעסות את כתפי. פתאום הרגשתי את לשונה של ירדן מתחליה לעבור על גופי, איבר מיני החל מתמלא, ירדן שישבה על התחת שלי הרגישה את ההתנפחות. היא נשכבה לצידי והחלה מחבקת ומנשקת אותי. ידי החלו מטיילות על כל גופה, אוחזות בשדייה המלאים והזקורים, צובטות מעט את פטמותיה, מעביר את ידי על בטנה השטוחה ומגיע אל איבר מינה החלק. אני מתחיל לעסות לה את הדגדגן על אצבעותיי, באותו זמן אני מנשק אותה על שפתייה נשיקות רכות שמתחילות לאט לאט, וממשוכות לנשיקה צרפתית ארוכה מאוד. היא מצמידה את ראשי אלייה ושולחת את ידה השניה אל איברי ומתחילה להעביר אותה עליו מלמעלה למטה. איברי מתקשה עד לזיקפתו המלאה וירדן שמרגישה את זה, אומרת "בוא אליי, תזיין אותי כבר", לא היססתי וחדרתי אלייה. היא השמיעה אנקת הנאה. "כן יותר מהר, יותר מהר" היא אמרה, "עוד אני רוצה עוד" החלה צועקת. התחלתי להרגיש את זרימת הנוזל שלי רוצה לצאת. אמרתי לה "אני גומר". היא ענתה לי "גם אני, אני רוצה שתגמור בתוכי", המשכנו עוד כשתי דקות, ואז הרגשתי את מיצי איברה ניגרים על כל איברי, הדבר גרם לי להתפוצץ ולהרגיש איך אני גומר בתוכה. אחר כך נישכבתי לצידה ונשקתי לה, היא אמרה לי "אם אתה חושב שזהו להיום אתה טועה" וחייכה חיוך גדול. המשך בפעם אחרת.

bugbuster

New member
|../images/Emo142.gif שלום IamNOTsexy

וברוך הבא. |

למעלה