הסיפור..

שלוליתי

New member
הסיפור..

מאז שאני זוכר את עצמי העדפתי להסתכל על הדפים האחרונים בעיתוני לאישה. אהבתי זאת יותר מכדורסל או סתם ספורט אחר. מזמן עברתי את גיל העשרים ולמדתי להבין שאני מכור לסקס. מוכן לעשות את זה בכמעט בכל הזדמנות. בחצי השנה האחרונה גיליתי את הקאנביס וזה עושה לי רק טוב וכן,נראה לי שאני מושפע מחברים ובכלל מהעולם שרק נעשה מכור לחומרים כימיקלים או במקרה הטוב לחומר הירוק. וזהו.. בשביל פעם ראשונה בפורום אני מרגיש שכתבתי לא מעט. יום טוב,שיהיה..

nana17

New member
../images/Emo64.gif

מכור לסקס זו הבעיה שלך? באמת!!! עים כבר אז תרשמו אותי גם למועדון אני חולת סקס תמשיך עם זה.... ננה

tiger

New member
nana למה שלא תיתפסי לך איזה...

חבר טוב שיחד איתו תוכלי ליברוח מכל הצרות?נכון שזאת שאלה מטומטמת ? אבל אני יודע שזה מה ששואלים הרבה אנשים,בימיוחד אלה שלא ממש מבינים על מה ולמה כל המהומה וש"אהבה" יכולה לרפא הכל,אנשים תמימים.אז אולי תספרי למה בעצם אין עכשיו איזה בחור שיכול "לקחת" אותך מכל זה? אם בא לך כמובן. t

nana17

New member
../images/Emo64.gif

הייתי רוצה מאוד לתפוס לי בחור כזה אבל אנו חיים בעולם שהאנשים בו שמים לב להבדלים של אנשים אחרים , תחשוב/י איך אני אתפוס לי בחור עם אני מכורה לסמים ואינני יכולה בלעדהם, שעה עם אני לא מזריקה או לא מסניפה אני לא שולטת בעצמי, מי ירצה אחת כמוני תגיד לי מי?! ננה

tiger

New member
נכון,אם היית אומרת את זה קודם...

לא הייתי שואל.nana אני לא ישאל מאיפה הכסף אפילו שדי קשה לי להאמין שאת כל הסמים אפשר לקחת מאבא אי שיש לו באמת כל כך הרבה ? אבל מה שכן מעניין אותי זה אם את רוצה חיים יותר טובים ? תביני שלדעתי,את לא חייבת להיגמל בישביל לקבל חיים יותר טובים,אם את לא רוצה להיגמל זה עדיין לא אומר שלא מגיע לך לחיות יותר טוב.כן גם לנרקומנים מגיע לחיות טוב.תגידי לי מה את רוצה,אני אולי יוכל לתת לך את הטלפונים המתאימים.

למעלה