לעבור 3 חודשים בפגייה עם 4 ילדים בבית . ואוווו... נשמע לי כ"כ קשה. כל הכבוד למשפחה ולחברים שנרתמו לעזרתכם. הסיטואציה שבה הרגליים של התינוק יוצאות היא הזוייה. כשהייתי בפגייה הגיעה אמא צעירה בשבוע 26 שהתקלחה ופשוט רגלי התינוק יצאו ... חודשים שלמים התמונה ליוותה אותי. לא ייאמן שזה קורה ! הרבה בריאות לאברהם –אריה והלוואי שבקרוב ישלים את כל הפערים .אמן .
על האמונה החזקה. הלוואי והיתה לי קצת מהאמונה שלך, הפגית שלי היא ילדתי הרביעית ואני מפנטזת על עוד ילד אבל מפחדת מאוד. מה גם שבחברה בה אני חיה שלושה ילדים זה דיי ויותר. אני יודעת שעוד ילד (בריא) יעשה טוב לכולם ובעיקר לתינוקת שלי. יחזיר את הבית לשפיות. כל טוב.
ריגשת אותי מאוד חיבוקים לך ולבן שאכן נלחם כאריה ןאיזה כיף לו שהגיע למשפחה מחבקת אןהבת תומכת ושיש חברים תומכים. ממש הזדהיתי איתך, גם אני היתה לי פתאום ירידת מים ולשניה חשבתי שברח לי שתן, ואז הגעתי רועדת לבית חולים מרוב לחץ לשלום הבנות התאומות שבבטני. גם אני סירבתי ללדת מיד. אצלי התאומה הראשונה היתה עכוז. גם אני התפללתיללא הסקה וגם חברותי התפללו והיתה לי הרגשה שזה עזר . נחת מהבן ומכל המשפחה .
הרגשתי שלאט לאט נמרח לי החיוך על הפנים. איזה גיבורה. איזה אומץ. איזה ילד! ומעל הכל- שאפו גדול על כמות הילדים. אני מעריצה אנשים עם הרבה ילדים וזה בהחלט החלום שלי (עם ירון או בלעדיו
) אבל כ"כ מהר אחרי לידת פג? אני אעריץ אותך לעולמים! מדהימה.
סליחה שלא הגבתי קודם, אנחנו בדיוק חזרנו מאשפוז עקב דלקת ראות, עכשיו הכל בסדר. ומי שמעוניינת בגליון לאישה שיצא אתמול התפרסם ראיון איתי על בני הפג. אני ממש לא גבורה, ככה התגלגלו החיים. פשוט קבלתי אותם בהמון אהבה.