הסיפור שלי

סמדר בנ

New member
מהסיפור באמת נשמע

שהתגובה של הבן היא למצב שאת בונה לך זוגיות והוא מרגיש כאילו נשאר בצד. אולי הרגיש שאת מעדיפה את טובת אחותו ובן זוגך על טובתו? (זה כמובן תחושתו שלא חייבת להיות מבוססת על עובדות) אני לא אשת מקצוע בתחום הזה לכן באמת לא יודעת מה לייעץ לך אבל הסיפור באמת עצוב ואני עדיין חושבת שכדאי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולראות כיצד ואם ניתן לגשר על הנתק הזה.

מימי31

New member
לסמדר היקרה

הכל אפשרי והכל נכון , אבל הוא בחר לא לשתף פעולה הוסבר לו כמה חשובה לי זוגיות וכמה חשוב להחליף בית ספר ואיזור בגלל אחותו הוצעו פיתרונות ,ושידרוגים שרק יביאו לו חיים נוחים יותר . תודה על התגובה

מימי יקרה

הסיפור שלך באמת קשה מאד. ניתוק מבן הוא קשה מנשוא והלוואי ויעמדו לך הכוחות לשאת את הדחיה. כשקראתי את כל התכתובת כאן היתה לי תחושה מסוימת ואני משתפת אותך בה. אני מציינת שזו רק תחושה , אני לא פסיכולוגית, אבל אני עובדת הרבה שנים עם בני נוער . לדעתי הבן שלך מנסה אותך. הוא רוצה לראות כמה תתאמצי בשביל לראות אותו. עד עכשיו התאמצת , הוא דחה אותך ואת נענית לדחייתו, כלומר , אם הוא לא רצה לראות אותך, ואת לא הראית את פניך, שיתפת פעולה ובעצם נכנעת לו.(ישבת שלוש שעות באוטו מחוץ לטקס? אני לא הייתי עומדת בזה). מה יקרה אם בפעם הבאה לא תעני לבקשתו. גם לך יש רצונות ואת רוצה לראות אותו בכל מחיר. בזה שלא תוותרי לו תשדרי לו שאת נלחמת עליו. הוא זקוק כנראה להוכחה הבלתי מתפשרת שאת אוהבת אותו. עד עכשיו הוכחת שאת אוהבת בכך שנענית לדרישותיו. נסי לשנות טקטיקה, תהיי יותר אסרטיבית. תודיעי לו מראש שאת עומדת להיות בארוע הבא כדי לראות אותו כי את נורא אוהבת אותו והוא הדבר החשוב לך ביותר בחיים."אל תביני" את הרצון שלו לא לראות אותך, כי אין ילד שלא צריך אמא. בהצלחה.

../images/Emo45.gif איזו תגובה נפלאה ../images/Emo141.gif

עמוק בבטן אני מרגישה שאמא של נמ צודקת בגישתה. עשית כל כך הרבה, אבל כל הזמן בדרך אחת, על פי אותו הדפוס. נסי לעשות את הבלתי צפוי, מבחינתו. ספקי לו את "ההוכחה" שהוא כנראה מאד זקוק לה - שאת לא וויתרת ולא מוותרת עליו. הודיעי לו על כך שאת עומדת להיות נוכחת בארוע משותף קרוב. כמו שאומרת אמא של נמ - הפסיקי כל הזמן להבין אותו ולוותר לו. מה יש לך להפסיד? את הדרך הזאת טרם ניסית, נכון? לפעמים (מנסיון) - כשאנחנו שוברים את הדפוס הקבוע שלנו, ועושים את הבלתי צפוי, מבחינת הצד השני - התגובות גם הן מאד בלתי צפויות ועשויות להפתיע לטובה אפילו אותך.

מימי31

New member
לאמא של נמ

אנא קיראי את המהלך שעשיתי בעיקבות מה שכתבת לי , היום כתבתי לכל החברות ,אבל על הביצוע אחראית את ששיכנעת אותי לנסות מהלך זה , אני מאוד מקווה שאכן זה ימלא אותו ויגרום לו להתרכך . ואני מאוד שמחה שנקטתי במעשה שעדיין לא עשיתי ,מתוך כבוד לרצונו והתחשבות ברצונו . המעשה התיש אותי נפשית ופיזית ,ולכן לא אספר שוב ... מאוד מודה לך נשיקות וחיבוקים

paulika

New member
במערכות יחסים, יש אחריות לשני

הצדדים, כששני הצדדים בוגרים.בנך בוגר ואין דרך לכפות עליו את מה שאינו רוצה. לא יודעת מה כל כך פגע בילד או שאולי אביו הרעיל את ליבו ומוחו נגדך. מה שברור לי, שהיה משהו בקשר שלכם ובמה שקרה, שאכזב אותו כל כך, שהיה מוכן לוותר עליך אני מסכימה עם רותי הפסיכולוגית, שאת יכולה להיות אחראית רק על הצד שלך ולנסות להתמודד עם המציאות שבנך כופה עליך לבד או בעזרת איש מקצוע. יחד עם זאת, נראה לי חשוב, שמדי פעם תעבירי לו את המסר, שאת אוהבת אותו ולא מוותרת עליו. במיוחד אם יש לו תחושה שוויתרת עליו למען בן זוגך. גם אם לא יגיב, זה יכנס לליבו מה שיאפשר לו , עם הזמן, אולי, לחזור לקשר איתך

מימי יקרה, באמת קשה מאוד המצב שאת

מתארת. אין לי מה להוסיף על מה שאמרו פה לפני, אבל זכרי תמיד שאנחנו פה ואולי נוכל להקל עלייך מעט אם תשיחי את ליבך כאן בפורום. בינתיים שולחת לך
חם.

מימי 31

מימי שלום אני אומנם לא מכירה את סיפורך האישי אך בין השורות אני מוצאת הרבה סימני שאלה לגבי המצב שלך עם בנך .... יש לי הרגשה שהסיפור שאת מספרת לא מושלם. באיזה שהוא מקום הקשר בנך לבין בנך התנתק טכני עוד לפני שאיבדת את הקשר הפיזי עם הבן. וכנראה לא ידעת כבר אז כיצד לטפל במצב, הריי ילד הוא חומר ביד היוצר ואיך שאת מעבדת אותו כך הוא יהיה. יש לי תחושה שהילד מאד מאד פגוע ממך ולכן הוא מתנתק ממך, מימי לדעתי עלייך לחפש טוב טוב אצלך בציציות ולבדוק היטב איפה פישלת באמת, ורק לאחר מכן עלייך לגשת אל הילד ולנסות להחזירו אלייך כל עוד לא תדעי לא תוכלי להגיע אליו, ילד לא סתם בוחר לא לדבר עם אמו בעיקר לאחר שסיפרת שהוא מאמץ את המשפחה של חברתו והוא אהוב עליהם ועוד טענת שהוא ילד מצטיין בצבא אז אני מאמינה שהוא ילד נהדר ולא סתם אחד שהחליט להרעיל את אמו לחינם משהו בסיפור שלך לא מתקבל על הדעת תבדקי את עצמך באמת..... חדוה התמהונית

למעלה