הסיפור שלי...

הסיפור שלי...

אני בת 21 ואני מחפשת אהבה... במשך כל החיים שלי, לא היה לי חבר ואהבה אמיתית, כי איכשהו הרגלתי את עצמי, שלגברים יש רק דבר אחד בראש, אבל ניסיתי לפעמים לנסות אולי יש כמה כאלה שסקס זה לא אצלהם דבר ראשון... ניסיתי את מזלי כמה פעמים באינטרנט, אך זה לא זה, כל פעם שהיה לי בליינד דייט רק הבנתי איזה סוגים של גברים מתחבאים באינטרנט, ומה הם באמת מחפשים, למרות מה שהם רשמו באינטרנט משהו אחר לגמרי... זה כואב, כי האיזור שאני גרה בו, דליל מאוד בגברים.. אני מחפשת מישהו שיאהב אותי, לא ילד, אני רוצה גבר בוגר שידע מה הוא רוצה מהחיים שלו.. וכנראה שהלב שלי מתאהב בקלות, כי בכל פעם שמישהו היה מתייחס אליי קצת יותר טוב, הייתי מעריצה אותו, ומתארת את עצמי איתו. וכמובן שהיו הרבה אכזבות.... ועכשיו זה קרה לי שוב... התאהבתי, אבל הוא די מבוגר ונשוי, ושוב אני מוצאת את עצמי בוכה על גבר שרציתי ולא יכול להיות שלי. המצב קשה לי, אני צריכה עידוד, וחברים שלי לא מבינים שהמצב הוא באמת קשה, כי אני צוחקת ומחייכת, אך מבפנים אני שבורה וכואבת... אני צריכה עידוד.... וזה עצות..

Rinati21

New member
מוכר...

אני ממש מבינה אותך, לא בקטע של סתם להגיד את זה. אני מכירה את ההרגשה הזאת שבסך הכל את רוצה מישהו שיאהב אותך, שרק יאהב אותך, בלי כל מה שמסביב, בלי להתחיל לחשוב ולנתח לגבי מה נכון ומה לא נכון - פשוט לחיות את האהבה עם כל הטוהר שלה. אבל לא תמיד לב טוב ואהבה טהורה מקבלים את הגמול שלפי הרגש מגיע להם. בתכלס אני לפחות חושבת שאם האהבה שלך טהורה וטובה אז זה כל מה שחשוב וצריך לפעמים קצת אומץ בשביל ללכת עד הסוף עם הרגשות האלה. מה שכן, תנסי לשים לב מתי את נכנסת למצבים שיכולים רק להזיק לך. לא נעים לי להגיד, אבל אני חושבת שגבר נשויי שכרגע מעניק לך את מה שחסר לך זה לא חיובי. אני חושבת שיש הרבה מאוד סוגים של אהבה ואם את מרגישה צורך לקבל אותה אז תבקשי אותה בצורה שאת חושבת שמגיעה לך. לפעמים גם אהבה של חברים קרובים, מכרים, ידידים, או פשוט סביבה שהיא מבינה ותומכת זה כבר הרבה ובמקרה הזה אני גם חושבת שזה שווה יותר מהאהבה של הגבר שאת זקוקה לה. תקחי מהחברים את מה שאת רוצה ואל תתביישי להגיד שקשה לך כי אין בזה שום פסול ושום רע. אני מאמינה שאת יודעת איזה כתף היא מספיק יציבה כדי להניח עליה את הראש אבל את צריכה להגיד שאת רוצה את הכתף הזאת. וכמה שזה קשה, להבין שהבחור הנשויי פשוט לא שווה את האהבה שלך בגלל שהוא לא פנויי אלייך ריגשית (מחוייב לאחרת). אז... אני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב.

נוי9

New member
תגובה

אני חושבת שהצורך הכ"כ גדול לאהבה, מביא אותך להתפשרות ולהתרפסות. קודם תחקרי את הרצון לזוגיות, הם הוא טהור או שהוא נועד לחפות על חוסרים אחרים? אני חושבת שהכנסת את עצמך למסגרת צפופה של אידיאלים לאהבה וזה לא באמת מאפשר לך להכיר ולהתחבר לעומק לבנאדם, את צריכה להכיר מישהו ממקום נקי, לא תלותי, לא נזקק, כשכ"כ הרבה מונח על הכף, יש לזה נטייה טבעית ליפול. אני מסכימה עם מה שרינת כתבה לגבי זיהוי מצבים שיש בהם פוטנציאל גדול להיפגע. תחשבי על זה, שיהיה בהצלחה.

אני לא יודעת אם זה משלים על חסרים

אבל אני יודעת שזה חסר לי, כי במיוחד בחורף מרגישים את הבדידות ומחפשים את החמימות, הרעיון הוא שאני לא מוצאת את הבן אדם הנכון שיחמם, וכשאני נקשרת למישהו אני כבר מוצאת שזה לא בן אדם שמתאים לי, ואני יותר מתבעסת...

kzzz

New member
הי...

לדעתי את צריכה לצאת מהתלות למצוא אהבה.. ככל שתרצי את אהבה יותר, כך זה לא יתגשם ואת רק תתאכזבי- מניסיון.. את צריכה להגיע לנקודה שיהיה לך כיף לחיות לבד, בלי שום תלות בשום גבר שיבוא ויחבק.. אז כן- זה כיף אדיר, וכשלבד אז לפעמים מרגיש לבד כל כך שבא לך לצעוק מרוב הבדידות, אבל לדעתי צריך לצאת מהרחמים העצמאיים האלה של- "למה לי לא מגיע, ולמה לא מגיעה כבר אהבה וכו'" כי זה גורם רק לתסכול, ולמה להתעלל בעצמנו?! תסתכלי על הדברים החיובים שיש לך בחיים, על החברים, קרובים וכו' -בדיוק מה שרינתי אמרה- מהם אפשר לקבל המווון אהבה! את לומדת לחיות בכיף לבד, וכשאת פוגשת מישהו את לא ישר תולה בו איזה אלף ציפיות לקשר, זוגיות, אהבה, וכל מה שחסר לך כרגע.. אני אומרת תתפאסי עם עצמך, ואל תיהי תלויה בשום דבר, ואף אחד... ואז את תראי, שעם הזמן בזמן הנכון הכל יגיע.. מאחלת לך כל טוב, והרבה כיף :)

adam33

New member
להרגיש

להרגיש אהבה זה משהו ששייך לרגש ולשכל.. מי הרי לא רוצה אהבה? יש כאלה שבעצם קודם מגיע השכל ואחרי זה באה רגש האהבה.. יש כאלה שמגיע השכל ומכריחים את עצמם לאהוב.. ויש כאלה שזה מגיע מתוכם ולא משנה למי.. זה יכול להיות לאדם נכה וחולה שכל החברים אומרים לה מה את משתגעת בשביל מה את צריכה את זה? זה יכול להיות אהבה למישהו שגדול בכמה שנים.. אם את שואלת אותי כל דבר שמגיע לך תקחי..תרגישי..העיקר שאת זו שתרגישי ושתמיד תגידי לעצמך זה מה שמתאים לך לעכשיו וזה מה שממלא אותך.. יש לי מישהי מאוד קרובה שהתאהבה במישהו שהיה גדול ממנה בשלושים שנה..!!! אז בהתחלה נידו אותה וכל החברות הציקו לה.. אבל זו היתה האהבה שלה?! לאהבה כנה אין כליים ואין תחומים .. זה משהו שמרגישים.. תתארי לעצמך שאת נמצאת בכיתה באונוברסיטה והמרצה שמדבר על היסטוריה הוא זה שגורם לך אושר בדרך שהוא מעביר את השיעור ומשבוע לשבוע את מחכה לשיעור הזה.. אז אף אחד לא יוכל להבין אותך כי כולם חושבים שלמלא את הלב שלך צריך בחור צעיר וחסון שכל הבנות יהיו מתות עליו.. זה לא כך..דווקה אותו בחור הוא זה שמושא להערצה ממנו הכי תפחדי שהוא זה שישחק בלב שלך וברגש שלך השברירי כל כך.. לא משנה במי תבחרי ולא משנה מה תעשי.. תמיד תעשי מה שגורם לך אושר..במי שממלא אותך...בכל מה ששווה את הפינה החמה בלב שלך.. בהצלחה..ותחייכי..

למעלה