הסיפור שלי

@חן@

New member
הסיפור שלי

שלום לכולכן, שמי כאמור חן, הייתי בעבר חברה בפורום של יו אל, ומזה זמן רב, אני מנסה להכנס לפורום הנוכחי אלא שרק היום הצלחתי, ולהלן סיפורי: אני בת 24.5 מורה לחינוך מיוחד, אני נשואה 3 שנים וחצי ומזה שנה וחצי אנו מנסים להכנס להריון ללא הצלחה,כל הבדיקות שעברנו עד כה (כולל צילום רחם) מראים שהכל תקין אצל שנינו אבל הריון אין.. עברתי 5 מחזורי איקקלומין במינונים שונים וכן 3 הזרעות, כאשר את השלילי של האחרונה קיבלתי לפני 3 שבועות, דווקא הפעם הייתה לנו ציפייה מאוד גבוהה,קיבלתי בשלושה ימים הראשונים 2 אפולות מנוגון ועוד 4 ימים אמפולה וחצי, בבדיקה נראו 7 זקיקים מצוינים, עברתי שתי הזרעות באותו מחזור (יום אחרי יום) וכן שבועעים קיבלתי גסטון,המחזור החל לאחר ואנו היינו בשמיים (לא ידענו שזה חלק מההשפעה של הגסטון) אך הריון לצערי לא היה, והאכזבה הייתה גדולה. קבעתי שיחה עם הרופאה שלי (ד"ר יעל גונן - בי"ח ה"עמק") ואמרתי שאני לא מוכנה להמשיך עם הזרעות אלא ללכת להפריה, הרופאה שלי ידעה זאת חודש לפני כן ולכן גם הסכימה, כך שבפברואר אנו מתחילים הפריה ראשונה, האמת, אני בתקופה קצת יותר אופטימית ומנסה לא לחשוב ולקחת הכל בקלות, אבל עם הבכי של כל מחזור אי אפשר להתמודד, זה הורס ושובר כמו שכולן יודעות, גם העובדה שכל החברות שלי נכנסות להריון ונקלטות ממש ברצף לא ממש עוזרת, למרות שאני שמחה בשבילן אבל עצובה ושואלת למה זה מגיע לי, אבל בעצם למה זה מגיע לכל אחת מאיתנו?? למה?? בנות יקרות, סליחה על האורך אשמח לקבל תגובות וגם לשמוע מבנות עם נתונים כמו שלי, איך יתכן שהכל לכאורה תקין?? אוהבת אתכן, תומכת בכן, וזוכה לתמיכה מכן תמיד, גם כאשר אני פסיבית, שלכן, חן.

מירבי*

New member
חן יקרה

לפני הכל נסי לאמץ לך את השיטה שלי להתמודדות עם כל החברות שנקלטות מהר ויולדות עוד לפני שעיכלת שהן בהריון, נסי לחשוב על דבר אחד טוב במיוחד שלך יש ולהן לא בטוח, למשל בעל מקסים, עבודה מצויינת או כל דבר אחר שישמח אותך במקום להעציב, בחלק מהמקרים זה עובד וזה כבר שווה. מה שאת מתארת הוא מצב של עקרות בלתי מוסברת שמהווה חלק לא מבוטל מבעיות הפריון. הפריית מבחנה זה לא הליך מסובך מדי, מאוד דומה להזרעה רק שבהפריה גם שואבים את הביציות. בכל מקרה בהצלחה מירבי*

באמת תהיתי לאן נעלמת.

בדיוק לפני כמה שבועות נזכרתי בך ותהיתי לאן נעלמת. טוב לראות אותך שוב. בתקוה שזה הטיפול האחרון. בהצלחה מרובה.
שרה.

מצטערת על האכזבה הנוספת

וכל-כך, אבל כל-כך מבינה אותך. גם אנחנו תחת קטגוריית הבלתי מוסברים, אני מגיבה נהדר לטיפול. כמו שהרופא אומר, יופי של זקיקים, אחלה ביציות, הפריה טבעית ב-IVF עם עוברים שמתחלקים נהדר, ובכל זאת אין הריון. לא עובר רגע שבו אני לא חושבת, איך ייתכן? איך זה שעם נתונים מבטיחים כל-כך זה לא מצליח? אני באמת לא יודעת מאיפה הכוחות להמשיך. כל שלילי שובר לי עוד חלק מהלב ולפעמים יש לי רגעי משבר בהם אני מחליטה לוותר. לעצור, להפסיק עם הטיפולים ומה שיהיה יהיה. אבל אחרי שמעיין הדמעות נגמר ואני מסתכלת על עצמי בראי (וצוחקת מהפרצוף הנפוח שמביט אלי) אני יודעת שאני ממשיכה הלאה, כי את הכמיהה האדירה הזו אי אפשר לעצור. ובכל יום שעובר אני אומרת תודה על שמצאתי את הפורום ומאז אני יודעת שאני לא לבד. מקווה שתצליחו בטייק-וואן. מרב

עידית ד

New member
הרגשתי ולכן שלחתי ומכל הלב

אם בא לך תתקשרי אלי אני בעבודה בינתים: חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק חיבוק עידית

ברוכה הבאה (או שמא - השבה?)

הנתונים שלנו אחרים משלכם, לנו גילו כמה בעיות וסביר להניח שימצאו עוד, אבל זה לא מה שיפריע לי לתת לך את הזר של ועדת מקבלי הפנים, נכון? אז הנה:

למעלה