הסיפור שלי...

רותם777

New member
הסיפור שלי...

היי.. אף פעם לא כתבתי פה אבל כנראה שהגיע הזמן:)
אני בן 24, בארון עמוק עמוק עמוק. אף אחד לא יודע עליי. המצב הוא כזה שאני מאוהב כבר כמה שנים בחבר הכי טוב שלי.
אני מגיע ממשפחה דיי פרימיטיבית וחיי בחברה כזאת. סביבי חברים מגיל צעיר, כולם סטרייטים, חבורה שכזאת.
תמיד נמשכתי אל הבחור הספציפי. אבל לאחרונה המצב החמיר. תמיד קינאתי בחברות שלו, נעלבתי ונפגעתי מדברים שהוא אומר או התרגשתי מהם. הבחור הזה בעל משמעות עבורי גדולה מאוד.
לפני כמה שבועות רבנו, לא בגלל משהו שהוא עשה לי, הוא מנתהג לאחרים בצורה לא ממש יפה וראויה ועשה כמה קטעים לחברים אחרים בחברה. אני לא ממש מתקשר איתו כי הוא עשה מעשה שלא יעעשה לחבר שלנו, מעשה שהוא חוזר עליו כבר כמה פעמים ולא לומד מטעויות.
המצב הוא כזה שהיום יש בנינו ריחוק. יש לו מישהי חדשה.
הוא מתחנן אלי שנחזור לדבר, הוא אומר לי שהוא מעריץ אותי ואוהב אותי יותר מכל חבר אחר ורואה בי כמו בן משפחה. אנחנו מאוד מאוד קרובים. הוא באמת מאוד מאוד אוהב אותי, מעריך אותי וכל מה שאני אומר לו קדוש.
החברות שלנו מדהימה, יש בינינו כימיה מטורפת, תמיד באותו ראש, צחוקים וכדומה.. פשוט חבר במלוא מובן המילה, רק שמהצד שלי יש רגש, הרבה רגש ומשיכה מטורפת.
אני אובד עצות, כבר שבועיים-שלוש שאנחנו לא ממש מתקשרים, אני חולם עליו בלילה, חושב עליו המון, מפנטז עליו ומקנא בבחורה שהוא יוצא איתה.
אני לא פעם חשדתי ושאלתי את עצמי אולי גם הוא נמשך אליי ולא מצליח לענות לעצמי על התשובה אבל אם לא קרה כלום עד עכשיו אז כנראה שלא. למרוטת שיש מצבים שאנחנו לבד ואני מרגיש מתח מטורף (אבל אולי זה רק אני).
אני מתוסכל ממש, הוא לא יוצא לי מהראש, חופר לו בפייסבוק, מסתכל לו על השעות בוואצטף וכו וכו...
אני בטוח שהתאהבות בחבר סטרייט זה לא משהו חדש בקרב הקהילה, אז אולי מישהו מכם יוכל לתת לי איזה עצה טובה כי אני כבר באמת ממש מתוסכל:/

שנה טובה וחג שמח לכולם:)

תשמור על המרחק אם אתה רואה עתיד שם

הענין הבסיסי שכדאי שתקלוט מהר, שהחבר שלך מהחברה הפרימיטיבית, רואה אותך כמו שאתה בוחר לשחק לפניו, ולא מי שאתה באמת. הוא מספק לך מחסום (הכרחי) לנטיה המינית שלך, וכנראה משלים לך עוד חסכים (כמו שהוא מקשיב לכל מה שאתה אומר לו...). לכן אתה מקבע אותו כמושא אהבה גדולה, ששניכם מתואמי פעימות לב, ובניכם עולם ומלואו. המצב הזה מונע ממך להתפרק ולעבור גבול מסויים. אם החבר שלך אוהב אותך באמת, הוא יקבל אותך בכל מצב, ובתנאי שלא תשב עליו אבן רחיים עם תוספות האהבה שלך אליו. ואם תחשף בפניו יתכן שיחסים בניכם לא יהיו כבעבר או לא קיימים בכלל. אז, עכשיו יש סיבה "מכובדת" על שאתם לא מדברים, וכבוד חשוב בחברה פרימיטיבית, אז אולי כדאי שתשאיר את זה ככה. תתפתל עם עצמך, עד שתצא לחופשי; או שתעזוב שם או שתסתגל למה שצריך להיות שם...
מצבים אחרים אפשריים במצב שלכם: למשל אם תחזרו לקשר חברי קרוב, אתה תמשיך לקנא במי שמטפלת לו בזין...זה רק ענין של זמן שאתה תתחיל ליצור איתן קשר כדי להרגיש יותר קרוב אליו, זה יהיה מבחינתו קו אדום או נורה אדומה...יש מי שרוצח בגלל אשה, ויש מי שמזיין בגלל אשה...זה משחק באש.
(אני מקוה שאתה מבין סאב-טקסט כי אחרת תתקשה להבין אותי)

מצטרף לברבור באופן עקרוני

אחד הקשיים של הומואים זה כשהם מתאהבים סטרייטים, וסובלים רבות בגלל זה. ישנם גם הומואים ששוכבים רק עם "סטרייטים" ועל זה גאוותם כי רבה, אפשר לחשוב.
אין שום הצדקה לנפתולי האהבה בה אתה נמצא.
הפתרון תלוי בך ובכוח שלך להתמודד עם המציאות, להבין שהתסכול זה רע ולא טוב, ובכך להשתלט על הרגש ולשלוט בו ולא הוא שישלוט בך.
כן אני יודע קל להגיד, אבל ברגע שתבין שאתה בוחר לסבול במודע, שיש רווחי משנה לסבל הזה, להתמוגגות הזו, להתבוססות בתוך רחמים עצמיים, באותו הרגע גם תבין שבזבזת זמן רב מחייך על דבר בלתי אפשרי.
או
תאמר לו מה שאתה מרגיש, קח בחשבון שדקה אח"כ כל החבורה שלך תדע למרות שיבטיח שלא יספר, או לחילופין יתברר לך שהוא מת לזיין אותך, אבל מאותם שקולים כמוך ודומים לשלך נמנע מלומר לך.

שנה טובה

white star

New member
השאלה עד כמה אתה סומך עליו

אם הרבה -> תספר לו. שיידע. אם הוא סטרייט, תדע שלא יכול להיות כלום.
אם לא מספיק - תמשיך בריחוק. אין לך טעם להיות כרוך אחריו כי זה יכול להיגרר הרבה זמן וחוץ מכאב לב לא יהיה לך כלום

רותם777

New member
תודה רבה.

הוא אוהב אותי ברמה לא ממש סבירה ולגיטימית בין חברים.
הרבה פעמים יש צחוק כזה בחברה שיום מן הימים אני והוא נצא מהארון כי אנחנו כמו צילי וגילי ותמיד צוחקים על הכימיה והאהבה שיש בינינו.
מסכים עם התגובה שמלמעלה שאני משחק אותה ברוב המקרים ואני לא תמיד אני, ומה שהוא מקבל הוא סוג של הצגה יותר סרייטית שלי.
הבנאדם לא תמיד אמין ברוב המקרים והוא דיי אגואיסט לעולם, אבל שוב בכל מה שקשור אלי הוא נזהר מאוד. הוא מכבד אותי אפילו יותר מאת אחים שלו ותמיד מתייעץ איתי וכל מה שאגיד לו מבחינתו קדוש. אני לא מאמין שהוא ימכור אותי או יעשה לי קטע אך אני בהחלט לא שולל מצב כזה.
כבר שבועות שהוא מתקשר מסמס ומנסה בכל דרך אפשרית להגיע אליי ולהיפגש איתי. עד שהגיע למצב שהוא פשוט יושב לי מחוץ לבית ומסמס לי שאצא. אני דיי מנסה להתרחק אבל אשקר אם כל ה'חיזורים' האלו לא עושים לי משהו..
ממש קשה לי. הרגשות האלה והמשיכה הזו פשוט בלתי נשלטת. יש לי פנטזיות מטורפות עליו וזה מקשה מאוד על העניין. גם העניין שאנו חברי ילדות ויש קשר של המשפחות (ההורים חברים) גם מקשה על כל העסק.

למעלה