הסיפור שלי!!!! פרק 1

הסיפור שלי!!!! פרק 1

סורי שגם אני התחלתי עם כל הקטע הזה של הסיפורים פשוט אני נורא רוצה גם לכתוב סיפור אז תרשו לי טוף? לסיפור קוראים: "חגיגה במשרד" זה היה ביום קיץ חמים, כאשר השמש כיסתה על כל תל אביב. זה היה בעצם החמסין הראשון של תל אביב. ובתל אביב, ברחוב קינג ג'ורג 53 היה בפינה נידחת בית קפה אשר בלילה הפך למועדון ריקודים. אני עבדתי שם, הייתי שם גם ברמנית וגם רקדנית בתוך ה"כלוב" הזה יפה שכל הבנות רוקדות. חחח... כמובן כמובן שכחתי להציג את עצמי... שמי הוא אור {בת לא בן}. שם שכיח עם הברה אחת פשוטה. לא ממש אהבתי את שמי... הוא היה יותר מדי קצר וסתמי, אבל מה לעשות שיש לך הורים שהחליטו לקרוא לך ככה. "אור! יש לך טלפון!" קרא אלי הבוס ששמו היה חיים. "ממי? מגיל?" שאלתי למרות שכבר ידעתי את התשובה כי תמיד גיל, החבר שלי, מתקשר אלי כל יום בשעה 2:30 בדיוק. "איך ידעת..." ענה לי חיים בציניות כי גם הוא ידע שגיל כזה. הוא העביר לי את הטלפון ואמר לי: "פעם הבאה תקני פלאפון, יש לי חשבון טלפון רציני...". לא רציתי לקנות פלאפון, בשביל מה לי? "גיל! נשמה מה המצב?" אמרתי לו במצב רוח טוב מתמיד. "בסדר די בסדר..." ענה לי גיל בקוצר רוח. ודאי הוא רצה להגיד לי משהו רע, אני תמיד מזהה את צורת הדיבור שלו כשהוא רוצה להגיד משהו רע, מן דיבור של קוצר רוח... "תשמעי, אור, אני... כלומר אנחנו צריכים אממ... להיפרד". "מה?!?!?!??!!" פלטתי. "פשוט תראי, מצאתי לעצמי עבודה" {לגיל הייתה עבודה במלצרות אך בגלל הקיצוצים, הוא פוטר וכחצי שנה הוא ניסה למצוא עבודה חדשה} "אבל היא נמצאת ב... היא נמצאת ב...." "ב..." קידמתי אותו בחשש. "באוסטרליה, מקום די רחוק אה?". דמעות זלגו מעיני. איך הוא יכול לעזוב אותי ככה? ממזר! חשבתי לעצמי. "כן... אתה בטוח שאתה רוצה לנסוע כי יש עוד עבודות.. פה... בארץ..." רציתי לשכנע אותו שלא יעזוב. "אור, זוהי הזדמנות של פעם בחיים...". התחלתי לבכות. פתאום, שמעתי מעבר לקו של גיל מן אישה שהייתה איתו בבית והתווכחה איתו על משהו, אך לא הצלחתי להבין על מה. "תקשיבי ילדה מעצבנת!" פנתה אלי האישה ברוגז. "גיל לא מצא עבודה! הוא מצא אותי! קוראים לי מירי ואני החברה החדשה שלו כי הוא לא אוהב אותך יותר! אז חסר לך שתגנבי לי אותו, שמעת אותי!". נהבלתי. לא ידעתי מה לעשות, הדמעות המשיכו לנזול כמו נוזל מלוח. "לא, אור, זה לא מה שאת חושבת שזה..." ניסה גיל להסביר. "אתה לא צריך להסביר לי!" פלטתי באומץ רב. "אתה מצאת חברה חדשה ואני חשבתי כמו פראיירית שאפשר לסמוך עליך! והרי החדשות: זה לא עוזר לי!". "טוב את יודעת מה?! אנטיפתית אחת!" פנה אלי גיל בכעס. "אנחנו גמרנו וזהו! תמצאי לך חבר שאפשר לסמוך עליו יותר!" אמר וניתק לי בפרצוף. "אוף!!!!!! איזה אגואיסט!!!!" התעצבנתי עליו קשות והתחלתי לבכות בכל כוחי. לקחתי את התיק שלי והלכתי מהבית קפה. "רגע! עוד לא סיימנו!" אמר חיים הבוס. נסעתי לכיוון מגדלי עזריאלי. איפה שהמשרד של אבי. תמיד כשאני עצובה או שסתם משהו מטריד אותי, תמיד יש לי עם מי לדבר: עם אבי. אמי נהרגה לפני שנה בפיגוע אז נשאר לי רק את אבי. עליתי במעלית לקומה האחרונה ונכנסתי לדלת של משרדו. "אבא?" שאלתי. ובכסא לא היה את אבי, אלא מחליפו. המחליף הסתכל עלי עם עיניו הגדולות והחומות במבט של אהבה ממבט ראשון. "מי אתה?" העזתי לשאול. "אני אורלנדו, המחליף שלו". אורלנדו? איזה שם... חשבתי. הוא היה לבוש מן בנדנדה אפורה, חולצה שחורה נקייה ומכנסיים שחורות נקיות. שערו היה חום ותלתלי. "למה את בוכה, חמודה?" הוא שאל אותי בצורה של ילדה קטנה. "החבר שלך עזב אותך?" שאל. "איך ידעת?!" שאלתי אותו בהתפעלות. "יש אמונה תפלה שאומרת שאם ילדות יפות כמוך רצות בבכי וטורקות את הדלת, זאת אומרת שהחבר שלהן עזב אותן". אמר בנועם וברכות. כל כך הוקסמתי ממנו, הוא כזה ג'נטלמן, חשבתי, לא כמו גיל המתנשא הזה שחושב רק על עצמו ולא על בת הזוג שלו. "בואי, שבי, נדבר קצת." אמר והניח את ידו על כסא שהיה ליד השולחן שלו. המשך יבוא.... תגובות, הערות והארות יתקבלו בברכה...

T u r n e r 1

New member
מאוד יפה../images/Emo70.gif

אהבתי! מעניין אותי האם אורלנדו משחק פה בתפקיד עצמו או סתם מישהו..

noabloom

New member
חמוד מאוד!!!!! קבלי חח

אבל שוב...הדברים מתגלגלים מהר מידי...זה מוטיב שחוזר אצל כל הכותבות

דווקא אני חושבת

שכאן זה התגלגל פחות או יותר בסדר..
והרי זה לא ספר של 200 עמודים, זה סיפור! זה חייב להתגלגל קצת יותר מהר מהרגיל, אחרת הוא יוצא או ארוך מדי או שכלום לא קורה בו בסופו של דבר..
ובקשר לסיפור, יפה מאוד
אהבתי אותו ממש!! רק שלא הבנתי ממש ת'קטע עם איך שאורלנדו השתלב.. ולמה לעזאזל הוא שם בתור תפקיד משרדי שלאבא שלך בכלל יש?!
ושוב, סיפור יפה! אהבתי גם את איך שהוא קשור לישראל והמצב של היום (קיצוצים וכל אלה..
)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיפה!../images/Emo9.gif הנה מ'ס דברים

לשיפור ותיקון
:
-"זה היה ביום קיץ חמים, כאשר השמש כיסתה על כל תל אביב. זה היה בעצם החמסין הראשון של תל אביב"
המשפט הזה מנוסח לא נכון. אולי "זה היה יום החמסין החם ביותר מזה שנים..."
מה אורלנדו עושה במשרד של אבא שלה?:-* אמ...זהו
מאוד אהבתי את הרעיון, השיחה שלה עם החבר הייתה פשוט נהדרת. והרגשות...יפה מאוד!!! קבלי ח'ח
בהצלחה

קודם כל

תודה רבה! דבר שני אם אתן שואלות מה אורלנדו עושה במשרד של אבא שלה התשובה היא בסיפור: הוא היה המחליף של אבא שלה!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה... וואלה../images/Emo122.gif

אז תתייחסי רק לניסוח. ויש לי טיפ קטן בשבילך. ככה מסופרת לסופרת
, לפני שאת מפרסמת פרק, תקראי אותי. ותשימי לב לניסוח/כתיב וכו'... בהצלחה!

רולדההה

New member
הומממ....סיפור נחמד

רעיון חביב למדי (אם כי ברגע הראשון שקראתי אותו עלה לי בראש סיפור אחר על עוד עובדת בבית קפה) עכשיו כמה הערות תלונות מענות וחסה. את באמת צריכה לפרט יותר מיהי אותה דמות. בינתיים אין לה שום מאפייני אופי ואנחנו אפילו לא יודעים איך היא נראית. דבר שני: את באמת מתקדמת נורא מהר, מפספסת פונטציאל שיש לפרטים קטנים שהיו יכולים להעשיר את הסיפור שלך, וחבל. דבר שלישי: הדיאלוגים שלך לא מפורטים, הרגשות לא מפורטים (הזכרת שאמא שלה מתה בפיגוע, זה היה צריך להשפיע על הרגשות שלה, למה לא לפרט?) והעלילה מתקדמת בקצב מהיר למדי. בכללי אהבתי את הסיפור שלך ואני מחכה לפרק 2.

Sweet 6teen

New member
יפה יפה...

אממ.... אהבתי... יש פוטנציאל טוב.. זה באמת קצת מהיר מידי (אבל כבר אמרו את זה... )
ושוב צריך פירוט... אהבתי את השיחה עם החבר.. למרות שזה היה קצת זנותי מצדו... וזהו.. אהבתי. מחכה להמשך!

מהמם!!!

חחח יפה קבלי ח'ח... ממש יפה אל תסמכו עליי בלתת טיפם, הערות וכו'... אני ממA לא יודעת לעשות את זה... (מעין שמת
אחרי כל סיפור שיוצא שאני מגיבה אחרייך... {חוץ מלסיפור שלך....})

מיכל זאת את?....

מה החלטת לשגע אותנו היום?!?! כל שניה את מחליפה שם משתמש...

תתחדשי!!../images/Emo8.gif

לי יש שם משתמש שאני רוצה להשתמש בו והכל.. אבל אין לי כוח עדיין כי אני יצטרך לעדכן את כל החתימה, פרטים ואלה... ואני פשוט יותר מדי עצלנית בשביל זה..

למעלה