"הסיפור שלא נגמר"

חחחחח

לא נשמע טוב..
"מה קרה לשלישיה?"

מותר לי

New member
יאאאא!!! איזה יופי לראות אותך כאן!!

אני עצבנית רצח, אני צריכה לשבור את כל העולם או לנסוע רחוק רחוק שבוע שלם, לשכוח מכל העולם
אררררררר.....

מותר לי

New member
אני לא ממש במצב של לדבר עכשיו ../images/Emo4.gif

עבר עלי שבוע עצבני במיוחד, אני אפילו לא יודעת מה מעצבן אותי כל כך
חייבת שקט

מותר לי

New member
תביאי כמה...

הראשן שעיצבן אותי השבוע מחזיק בכמה רימונים, אז תביאי שיהיה מה להחזיר לו
וחבר שלי כבר חצי שנה אומר לי ש"צריך לשבת לדבר", וזה הולך ככה: או שאני חוזרת מהעבודה מאוחר או שהוא נוסע להורים או שאני נוסעת לירושלים או שהוא קופץ לחבר או שאני מתקשרת אבל הוא ישן או שאני רוצה לבוא אליו אבל הוא בדיוק יוצא לבריכה/לחבר או ששנינו מתראים ושוכחים ש"צריך לשבת לדבר" או שנזכרים ש"צריך לשבת לדבר" שניה וחצי לפני שהוא יוצא לעבודה והשבוע ה"צריך לשבת לדבר" המעפן הזה הגיע לי ממש, אבל ממש לא טוב!! יום ראשון סיימתי מאוחר יום שני נסעתי לירושלים יום שלישי חשבתי שאני מסיימת מאוחר, והאדון הלך לישון היום הוא הלך לבריכה למרות שסיימתי מוקדם מחר הוא אצל ההורים מחרתיים הוא הולך לקבל ממני מכות או ששוב נשכח ש"צריך לשבת לדבר" ובשבת זה כבר יהיה מאוחר כי אח שלו יחזור הביתה (הם גרים יחד) ואי אפשר לדבר ככה... אני כבר עצבנית לגמרי!
אני מתה לעבור דירה, ומישהו הבטיח לי שיביא לי מספרי טלפונים של אלו שרוצים להשכיר, וכבר חודש אני מחכה, אפילו טלפון של מזכירות לא זכיתי לקבל ממנו ועוד מעט קיץ וכל הדירות הטובות יחטפו... אוף! סתם תקופה מעצבנת!

כמה שרק תרצי

וקבלי
חם ואוהב אני בטוחה שם תתאמצו ותקבעו זמן מסודר לדבר כך זה יהיה, אולי אתם מתחמקים מזה דרך התת מודע... מאמי.. אני יגיד לך עוד הרבה במסנגר אני יתחבר בערך ברבע ל9 חכי לי שם אוהבת...

מותר לי

New member
אני הולכת לישון... ../images/Emo199.gif

אין לי מה לחפש עכשיו ערה
אני סתם יושבת מול המחשב מבואסת ועצבנית, אין שום דבר מעניין, בא לי לבכות
לילה טוב!

משיייי

New member
מה חזרתם?

חשבתי שזה ניגמר בכל מיקרה אמרתי לך אם בא לך בכל זאת לדבר אני שם
חולית עלייך

מותר לי

New member
עוד משהו שמעצבן ../images/Emo46.gif

שנינו יודעים שעכשיו צריך להפרד ולתת לכל אחד להמשיך (למרות שאין לי מושג איך בדיוק אני עושה את זה) ושנינו כמו ילדים קטנים- לא יכולים... ונשארים... והבעיה כאן היא שאנחנו לא רבים או משהו, ואף אחד כאן לא הולך "לזרוק" את השני, וברור לשנינו שהקשר ימשך גם אחרי הפרידה (לא קשר זוגי, אבל עדיין...) מצב של- לא לכאן ולא לכאן...

משיייי

New member
את יודעת מה

אותו סיפור אצלי שנינו ידענו שחייבים להפרד לא בגלל ריבים אלה דברים אחרים והמשכנו והמשכנו ניפרדנו וחזרנו והמשכנו עד שבא הבום הגדול וכרגע אנחנו לא מדברים בכלל וזה ממש לא קל אבל אין ברירה אם צריך חייבים לעשות את זה ואולי עדיף ממש לא להישאר בקשר אלה להיות בהפסקה ממש ואחרי זה זמן מסויים לחזור לקשר מה זה מבינה אותך
פשוט תחשבי טוב טוב אם יש עתיד לקשר הזה וכל הבלבלה מאחורי ותעשי מה שחשוב-זה לא אומר לזרוק אותו זה אומר לדבר איתו להבין איפה אתם עומדים ומשם להמשיך

מותר לי

New member
אין מצב שחוזרים לקשר

זה אני כבר יודעת מראש... אם היה מצב כזה אז היינו נפרדים ומחכים, אבל הידיעה הזאת עוד יותר מקשה

למעלה