"הסיפור שלא נגמר"

"הסיפור שלא נגמר"

נותנת משפט וכל אחד ממשיך מהמשפט הזה וכך יוצרים סיפור על כל דבר אפשרי שרק בא לנו... "ביום קיץ חם הלכתי לי לים, לבשתי את הבקיני האדום שלי, התאפרתי סתם כי היה לי חשק פתאום, ארזתי תיק ויצאתי לדרך..." הבנים: אם יכולים להמשיך מנקודת מבט שלי או בכלל להוסיף גבר ולדבר מנקודת מבט שלו. אני מצפה לשיתוף פעולה מכולם

``כשלפתע נתקלתי

בו...בדיוק כאשר באתי לפתוח את דלת הרכב.הוא עמד שם והסתכל עליי מלא בחיוך,אז הוא ניגש אליי ואמר...``

בקול גברי ורומנטי

"שלום לך נסיכה, איך את מתכוונת לנסוע עם פנצ'ר בגלגל?" הרגשתי מבוכה שלא שמתי לב לכך, חייכתי אליו את החיוך שלי שאומר "היי אתה מוצא חין בעיניי"

estar13

New member
אבל אז הרמתי את הראש

מהשרירים אל הפנים ונבהלתי!! קצת מוזר הבחור חשבתי לעצמי... והוא מוכר לי, יש לו מבט שכבר ראיתי בעבר

טל205

New member
ללא נושא

הוא כמובן הציע לי שהוא יכל להסיע אותי לים אך סירבתי ופניתי לתחנת האוטובוס( הרסתי לכם?.. חחח)

העכביש2

New member
הצצתי פנימה ולא האמנתי...

"מיטל!!! איזה מזל שאת פה!! כבר חשבתי שאני תקועה..." צהלתי משמחה... "מה את עושה פה?" שאלתי אותה בהתעניינות. מיטל החלה לפתע לבכות. היא אמרה שלפני שעה היא וניר, החבר שלה, נפרדו...ושהיא חושבת שיש לו מישהו אחרת...

מותר לי

New member
חיבקתי אותה...

החשק ללכת לים הלך לו... נכנסתי פנימה והתחלנו לנסוע... ללא מטרה...

נסענו אני ומיטל

למסע קניות בקניון, התפנקנו על גלידה ובערב החלטנו ללכת לים עם שמיכה ובקבוק יין... חשבנו לעצמנו מה כבר יכול להיות בים? ערב בנות נשמע מעניין...

מותר לי

New member
קנינו בדרך כמה נרות

עשיתי לה "ערב רומנטי" כדי שמצב הרוח שלה ישתפר קצת, לא מתאים לה ולא מגיע לה להיות עצובה! לאט לאט התרוקן החוף, ונשארנו שתינו לבד.

../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif

גמרנו את הבקבוק יין הראשון והשני בדרך לחיסולו... הנרות כבר כבו, נשארנו אני מיטל הים והירח...

מותר לי

New member
פתאום שמענו צעדים רחוקים...

הם התקרבו במהירות, ובחסות החשיכה קלטנו דמות נעה לעברינו

מיטל וניר???

יופי ספיידי בדיוק הסיפור לפורום רווקים רווקות

למעלה