הסיפור שלא נגמר

gloom

New member
הסיפור שלא נגמר

בהודעה הזאת אני רושם סיפור בהמשכים ואתם מוזמנים לכתוב בו כל עוד זה מכיל משהו שקשור לפוקימון

gloom

New member
חלק ראשון

אש קצא'ם הסטרייט יצא לטיול ובדרך ראה גיימבוי אדVנס אז הוא הרים זאת ושם בתרמילו. אחרי שעה הוא הלך לחנות וקנה פוקימון רובי ושיחק אז הפוקימון שלו בידרייל (המלך) התעצבן והעיף לו את הגיימבוי לקח והתחיל לשחק בו דראגון בול

hyper beam

New member
עכשיו בזמן שחברים שלי מסדרים לי

ת'וידיאו אני צריך לחשוב מהר בינתיים... נווווו...! נגיד שבגלל שלבידריל אין אצבעות אלה מקדחים אז הוא שבר לו את הגיימבוי, מה שגרם לאש להתעצבן, אז הוא לקח מסור ביד שמאל ומחט מחוממת ביד ימין ו..........

gloom

New member
פיצה

הוא דקר את בידרייל אבל בידרייל שלף מכיסו (איפה שהעוקץ) פוקדור והציא את סינדקוויל ששרף את אש וגרם לו לעלות באש.

ash 1

New member
אש נשרף למוות...

ואז קם כאילו לא קרה כלום (חוקי אנימה מזורגגים! >_<) הוא שלף את משגר הבייבלייד שלו ושיגר על הבידריל דיג'יכלי משוכלל ששינה אותו ל...

hyper beam

New member
.....גארי!

ואז גארי שלף את מיסינגנו שבלע את כל העולם, אבל אז באה מלכת אנגלייה ש.... (עזבו אני גרוע בכתיבה)

gloom

New member
ששלפה פוקדור

ויצא משם וובאפט והוא נלחם עם מיסיגנו רק עם מתקפות נגד ו...

hyper beam

New member
.... השתמש במתקפת נגד מול

מתקפת הנגד של מיסינגנו' וכך שניהם מתו, אבל אז בא ישו שחיפש את המאמן האגדי "משיח" כדי לנצח אותו בקרב פוקימונים, אבל אז נפלה עליו בלטה שגרמה לטחול שלו... (טוב, סופר אני לא אהיה...)

ash 1

New member
להתפוצץ...

אבל אז אש התעורר והבין שכל זה היה חלום... (אם אין לך מה להגיד אז אל תגיב אתה סתם הורס...)

gloom

New member
חלק שני

אחרי שאש הגיע לרמת אינדיגו הוא ראה שם מלא טרקטורים שהרסו את הבניין ואז פרפסור הלם התחיל לבכות ואש נלחם נגדו

gloom

New member
וזה חוזר לכותרות

סתם שיעמם לי אז חשבתי להחזיר את זה לכבוד כל ההמונים שהתחילו לגדוש את הפורום

למעלה